HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Vadkelet

2010.08.20. 12:32 Lastres

Na ilyenkor érzi az ember, hogy nagyon változtatni kellene ezen az országon valamit. Bár hasonló történeteket hallottunk már máshonnan, azért kicsit más, amikor az ember közelében csap be.

Az történt, hogy megfenyegették az egyik leadóhelyünket a VI. kerületben. Az ismeretlen telefonáló szerint "nem végezhet politikai tevékenyéget", "nem erre kapott engedélyt", és "még megütheti a bokáját".

Az illetőnek üzenjük, hogy a zsaroló és a fenyegető az, aki megütheti a bokáját (Btk. 174. §, három évig terjedő szabadságvesztés), az LMP joginfo csapata a legfelkészültebb jogászokkal áll mindenki segítségére, aki hasonlót tapasztal. És kérjük is, hogy szóljon, ennek a sötét maffiapolitikának, ami sok önkormányzatot a velejéig megfertőzött, csak a nyilvánossággal és a jog eszközeivel lehet véget vetni.

 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: önkormányzati választás 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr552235127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása