HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

3500 perc múlva kezdődik a kopogtatócédula-gyűjtés

2010.08.15. 22:40 LMP 678

 2010. augusztus 15. vasárnap

3500 perc van hátra az ajánlószelvény-gyűjtésig. 3500 perc múlva elindul a nagy hajrá, az őrület, a szaladás, a harc az utolsó leheletig. Ez egy háború lesz, ahol nem csak az idővel és a pénzzel küzdünk, hanem a kormány által bevezetett új törvényi keretekkel is. Nem hiába mondjuk, hogy ez most nehezebb lesz. Sokkal kevesebb időnk van. 15 nap alatt kell összegyűjtenünk sokkal több cédulát, mint 4 évvel ezelőtt kellett volna.

A tét nagy: elmarad-e a választás Magyarországon?

Mi azt mondjuk, AZ NEM LEHET!

A célunk, hogy ne maradjon el, de vajon sikert érhetünk-e el?

A válasz természetesen csak IGEN LEHET. A következő napokban azért fogunk küzdeni országszerte, hogy megmaradjon a választás esélye, hogy legyen kire szavaznunk!

De nélkületek ez nem fog sikerülni. Nélkületek, akik hisznek abban, hogy lehet más a politika. Akik le akarnak számolni az önkormányzatokban dúló korrupcióval, akik elkergetnék a helyi kiskirályokat, beleszólnának szűkebb környezetük ügyeinek intézésébe. Akik a kevesebb demokrácia helyett többre vágytok!

Tovább az LMP blogjára 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2010 önkormányzati választás lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr872224351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása