HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 24 - Zuschlag

2014.03.31. 16:23 jt

2014. március 13.

Zuschlag János ügye a régi politikai elit ügye. Zuschlag régen az MSZP-nek dolgozott, ma a Fidesznek dolgozik, könyvét is egy Fidesz közeli kiadó adja ki. Mostani ügye jó példája annak, hogy egymás mocskolása fontosabb az MSZP-nek, és a Fidesznek, mint az igazság teljes felderítése. Ahol viszont sárral dobálóznak, semmi sem lesz tisztább. Állítsuk meg ezt a mókuskereket, és követeljük meg a teljes tisztaságot! Küldjük el a régi korrupt politikai elit mindkét pártját április 6-án!

A politikai korrupció ellen küzdve az LMP automatikussá és rendszeressé teszi a vagyonosodási vizsgálatokat. Teljes nyilvánosságot biztosítunk minden állami szerződésnek, közbeszerzésnek, nem kell kérni sem az adatokat, hanem az állami szerveknek kell feltölteniük egy adatbázisba. Megvédjük a korrupciós ügyek leleplezőit, biztosítjuk a bejelentők munkajogi védelmét! Biztosítjuk a föld-, trafik-, civil- és az uniós pályázatok teljes átláthatóságát! Lecsökkentjük és nyilvánossá tesszük az állam médiaköltéseit!

A gazdasági életet is megtisztítjuk az ügyeskedőktől: az LMP célja, hogy kizárólag átlátható tulajdonosi szerkezetű cégek vehessenek részt az üzleti életben. Első lépésként távol tartjuk a közpénzektől az offshore cégeket. Személyében vonjuk felelősségre azt a cégvezetőt, akinek a cégénél feketemunka, fiktív számlázás, pénzügyi visszaélés, jogtalan ÁFA-visszaigénylés történik.

Kivizsgáljuk a Horváth András zöld dossziéjában leírt láncolatos ÁFA-csalásokat, és felelősségre vonjuk azokat, akik ezeknek a kivizsgálását eddig megakadályozták!

Április 6-án véget vetünk az oligarchák uralmának.

 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: nézőpont józsefváros

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr165871812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása