HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Mutatunk működő Futár kijelzőt!

2013.12.08. 18:02 jt

A Futár a BKK új utastájékoztató rendszere. A járművekre GPS készülékeket telepítenek, amelyek az aktuális helyzetet közvetítik a központba, így a forgalmas pontokon telepített új kijelzők azt jelezhetik, mikorra várható az aktuális forgalmi viszonyok alapján a következő járat. Azonban az a probléma, hogy a kijelzők már tavasz óta állnak, adat viszont nemigen van rajtuk.

Már a hírcsárda is arról cikkezik, hogy "Tévedésből működött egy Futár kijelző", mi most bemutatjuk azt az egyet. A Harminckettesek terén van:

futar-mukodik.jpg

A kép egy hónapja, november 11-én készült. Mint látható, akkor már működtek a buszokon a GPS egységek, adatot továbbítottak a központba, a központ kiszámította a következő járat érkezési időpontját, és vezérelni is tudta a táblát. Most már tényleg csak az a kérdés, hogy miért tart ilyen sokáig, amíg az összes tábla elkezd működni. Valamit igencsak elszúrhattak, az utóbbi hónapban sem látok érdemi előrehaladást.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 8ker 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr935681882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása