HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Helyezzék át az Uránia buszvégállomást!

2013.09.21. 22:30 jt

A palotanegyedi lakosok úgy jártak az Uránia buszvégállomással, mint a kommunizmus alatt a szovjet hadsereggel: azt mondják, hogy ideiglenesen, de már több, mint négy éve végállomásoznak a buszjáratok az ablakok alatt a lakók tiltakozása közepette. Mindeközben a budai járatok tovább közlekedhetnének, a végállomásuk lehetne a Keleti pályaudvar déli oldalán, a 80-as troli végállomása mellett. Már eleve oda kellett volna helyezni a végállomást: ez jó lenne az utasoknak is, mert átszállás nélkül elérhetik a Blaha L. teret, és a Keleti pályaudvart is. Ezt azonnal meg lehet, és meg kell lépni!

Uránia szorolap b k.jpg

Hosszú távú javaslatunk az, hogy a 4-105-ös, az 5-67V buszok összekötése és az éjszakai buszhálózat mintájára kössék össze ezeket a járatokat más olyanokkal, amelyek egy pesti külvárosba járnak. Ilyenek lehetnek pl a 20-as, 30-as, 95-ös, 99-es vagy 130-as buszok. Meggyőződésünk, hogy a menetrendek összehangolhatók, pl mind a 99-es, mind a 8-as busz csúcsidőben 6 percenként közlekedik.

Uránia szorolap b k.jpg

Az LMP ma kampányt kezdett, hogy helyezzék át a végállomást!

IMAG0823.jpg

A petíciónk elérhető itt.

1 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: budapest közlekedés bkv környezetszennyezés közterület józsefváros 8ker lmp 2013 jakabfy

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr585330492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodis.lajos 2013.09.24. 06:49:25

Jól hangzik. Amennyire meg tudom ítélni, kommunikációs szempontból is ügyesek vagytok.
süti beállítások módosítása