HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Amit szabad a lengyelnek, magyar meg ne próbálja!

2012.04.23. 15:00 jt

A józsefvárosi FIDESZ-KDNP frakció múlt csütörtökön a következő szó szerinti idézésre méltó közleményt adta ki (forrás):

Meglepve látta a Józsefvárosi Önkormányzat vezetése a Zuglói Önkormányzat illetve Papcsák Ferenc elleni tüntetés hangadói között Jakabfy Tamás, józsefvárosi LMP-s önkormányzati képviselőt. Érdeklődéssel figyeltük, hogy Jakabfy Tamás vajon miért aggódik Zuglóért, a zuglói önkormányzat döntéseiért és a zuglói lakosokért, miért nem arra fordítja idejét és figyelmét, hogy Józsefvárost segítse. 

A képviselő ugyanis egy „Elég volt” táblával tüntetett egy olyan önkormányzat ellen, amelyhez – tudomásunk szerint – nincs köze, egy olyan megmozduláson, amelynek minden pontját cáfolni tudja a Zugló vezetése.

Segítségül, hogy az LMP egy szem józsefvárosi képviselője más csoportokkal is sorsközösséget tudjon vállalni, egy rendezvénynaptárt fognunk átadni, amelyben az ország minden településéről szerepelnek a várható tüntetések időpontjai. 

Javasoljuk Jakabfy Tamás képviselő úrnak, hogy gondolkodjon el azon, melyik kerület fontos számára, és ha letette a voksát egy mellett, akkor foglalkozzon annak ügyeivel.

Józsefvárosi FIDESZ-KDNP

A közleményt a mai tudásom szerint két (általam korábban nem ismert) online portál hozta le. Komoly igény volt rá a médiában :)

A dolog nem igényel sok kommentárt, természetesen mindenkit megillet a véleménynyilvánítás és a gyülekezés szabadsága, beszéljen inkább a bejegyzés címe, és a stop.hu cikke, akiknek feltűnt, mekkora hülyeség is ez, és megkérdezték a véleményem. Szánom-bánom vétkemet, elég visszafogottan nyilatkoztam.

Azért tüntettem Zuglóban, mert azt a kerületet olyan ésszerűtlenül, átláthatatlanul és arrogánsan vezetik, hogy az nem csak a szomszédos Józsefvárosba, de még annál sokkal messzebbre is elhallatszik. Amennyiben nálunk is úgy hemzsegnének a fölösleges kiadások, mint Zuglóban, itt is megrendelnék a kerület borát Egerből milliókért, erdélyi ingatlant vásárolnának, és mindezek fedezetére újabb helyi adókat vetnének ki, akkor bizony az itteni tüntetéseken is részt vennék a táblával. Sőt!

A kettős mérce elképesztő: március 15-én a lengyeleket barátként fogadják, én pedig még a szomszéd kerületbe se tehessem be a lábam? Azt hiszem, erre joggal mondhatom, hogy "Elég volt"!

1 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr144455860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása