HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Akiről jelentettek - Moldován László

2012.03.29. 16:07 LMP 678

Az alábbi linken az LMP erzsébetvárosi képviselője magyarázza el, miért szükséges a teljes aktanyilvánosság.

Az LMP megdöbbentőnek tartja, hogy a Fidesznek több mint húsz évvel a rendszerváltás után sincs koncepciója arról, mit kellene tennie a törvényhozásnak az aktanyilvánosság ügyében. Szerinte, ha az iratok nem lesznek nyilvánosak, azt kell feltételezni: a magyar politikai elit hazudik arról, hogy mit csinált a rendszerváltás előtti években.

Az európai kultúra alapja, hogy az árulás nem elfogadható – fejtette ki a tájékoztatón Kukorelly Endre országgyűlési képviselő, aki maga is a megfigyeltek között volt, hozzátéve: a kérdés tisztázásában huszonkét éves késésben van a magyar politikai elit.

Moldován László VII. kerületi LMP-s önkormányzati képviselő azt kifogásolta, hogy bár a Katalizátor Iroda nevű szamizdat kiadó tagjaként egészen biztosan a megfigyeltek között volt egykor, többszöri érdeklődésére mindig azt a választ kapta, hogy nincs róla akta. Így máig nem tudja, ki és mit jelentett róla.

Budapest, 2012. március 22.

Moldován László interjúja megnézhető itt!

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: ügynök 2012 7ker moldovan

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr54346034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása