HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Schmitt és Gyurcsány

2012.01.21. 22:16 jt

 


Schmitt Pál, a szerzői jogok bajnoka, tiszteletbeli kalóz (forrás:kalozpart.org)

A ma délutáni Schmitt Pál plágiuma miatti tüntetésről épp hazafelé tartottam, amikor a Deák téren a kormány melletti tüntetők még vonultak. Az Andrássy-Bajcsy saroknál jó pár tüntető leszakadt a vonulásról, és a metróállomás felé tartottak. Így sikerült akaratlanul kihallgatnom egy mellettem haladó idős úriemberekből álló társaság beszélgetésének pár mondatát.

Schmitt Pálról volt szó. Azzal védték, hogy nem a doktorija miatt lett elnök, hanem mert olimpiai bajnok, sportvezető és diplomata volt.

Én viszont azt gondolom, hogy csalt és hazudott. Csalt 1992-ben, amikor a disszertációját összemásolta, és hazudott 2012-ben, amikor azt állította, hogy a következtetések az övéi (az a fejezet a bolgár szerzőtől lett másolva), és hogy a maradék 30-35 oldal az ő terméke (ennek legalább fele egy német szerzőtől való).

Vajon az úriemberek mennyire szeretik Gyurcsány Ferencet? Valószínűleg a legjobban őt utálják. Pedig ő is "csak" csalt és hazudott.

Én pedig azt gondolom, egyiküknek sincs már helye a magyar közéletben. Nincs kettős mérce, nincs különbségtétel.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: parlament rendszerkritika 2012 8ker 7ker 6ker narancsuralom

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr33648657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása