HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

A hajléktalanok vegzálása ellen módosító javaslatot adott be az LMP

2011.10.20. 19:14 LMP 678

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az LMP módosítót adott be a hajléktalanokat vegzáló törvényhez, mely kis módosításokkal azt érné el, hogy aki a hajléktalanokat fölöslegesen baszogatja, azt büntessék meg. Az indoklás szerint: „A költségvetés jelenlegi sanyarú helyzetében azt is fontos szempontnak tartjuk, hogy az így módosított tényállás — a hajléktalanellátásra fordítható — költségvetési bevétellel is kecsegtet, szemben az eredeti javaslattal, amely csak teljesen felesleges személyi és tárgyi kiadásokba veri az államapparátust, hiszen akinek egy éjszakára van 150 ezer forintja, az nem a Dezső téren alszik, hanem a Kempinskiben.”

 

Szólj hozzá! · 1 trackback
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr13318278

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Karácsony előtt kerül a boltokba Dr Kocsis Máté életvezetési kalauza 2011.10.21. 09:15:24

 A Tíz lépés, hogy szerethető hajléktalan légy című könyv azokat az embereket szólítja meg elsődlegesen, akik valami érthetetlen oknál fogva, ahelyett, hogy fűtött, vezetékes vízzel, árammal, gázzal ellátott, összkomfortos ingatlanokban néznék az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása