HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Szarvas tétje

2010.09.18. 20:08 jt

Szarvas holnap újra választ.

A helyszín szimbolikus: annak a Domokos Lászlónak a választókerületében írtak ki időközi választást, aki az új "szavazófülkeforradalmas" világrend (más néven narancsuralmi rendszer) emblematikus figurája. Nevezett úr ugyanis fideszes országgyűlési képviselőből "lépett elő" trükköző pártkatonából az Állami Számvevőszék elnökének, mely pozícióban feladata pl. a Fidesz gazdálkodásának felügyelelte. Az LMP folyamatosan tiltakozik a demokratikus intézmények teljes fideszes megszállása ellen, hasonló dolgok történtek a Sándor palota környékén, a médiatestületekben és az Alkotmánybíróságnál is.

Tavasszal Szarvason 680 ajánlást sikerült összegyűjteni Fonád Zoltán jelöltünknek, ami sajnos egy kicsivel kevesebb volt a szükségesnél. Sajnos nem tudtuk megsegíteni az utolsó napokban, így egyik névtelen hősünkké vált. Most azonban mindent megtettünk a sikeréért, levittük az egyik kongresszusunkat is Szarvasra, és Zoltán az időközben 35 napról 15 napra csökkentett gyűjtési idő alatt is bőven összegyűjtötte a szükséges mennyiségű ajánlást.

Így most a rendszerkritikus szavazóknak nem csak a szélsőjobb áll rendelkezésre, az azt és a narancsuralmat elutasítóknak pedig nemcsak az MSZP! Mondanom sem kell, mennyire fontos nekünk két héttel az önkormányzati választás előtt ez a megmérettetés: egy jó eredmény nagyot lendítene az eredményeinken két hét múlva. Úgyhogy Szarvason, Gyomaendrődön, Kondoroson, Békésszentandráson szavazzon mindenki az egyedüli vállalható, demokrata, és a vidék problémáiból emberi kiutat kínáló párt jelöltjére! Hajrá békési csapat, hajrá Zoli, szorítunk nektek!

Frissítés: az eredmény 6%. Ez épp 6%-kal jobb, mint tavasszal :)

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás 2010 időközi lmp ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr942306062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása