HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Köszönet az új reményért!

2010.04.29. 00:27 budapest 678

Szeretnék őszinte szívből jövő köszönetet mondani midenkinek, aki az országgyűlési választások első fordulójában listán és/vagy egyéni választókörzetben rám, az LMP jelöltjére adta voksát.

Külön köszönet azoknak, akik a második fordulóban is fontosnak tartották, hogy eljöjjenek, és a két jelölt közül ránk/rám szavaztak.

Szeretném mindenkinek megköszönni a 678-ban -- akár az első, akár a második, akár mindkét fordulóban -- végzett önzetlen, áldozatos munkáját,  a kitelepülőknek, a  plakátolóknak, a szavazatszámlálóknak vagy bármi más módon segítőknek, hiszen egyértelmű, hogy az elért eredményeket nélkületek nem értük volna el! Név szerint most nem emelnék ki senkit, mert nem szeretném, ha bárki megsértődne, mert elfelejtettem megemlíteni. Komolyan mondom, hogy a kampány előtt azt hittem, hogy már csak az emlékeimben létezik olyan, hogy önzetlen, mindenféle személyes érdek nélküli, közös ügyért való tenniakarás.

Moldován László

LMP országgyűlési képviselőjelölt, 10. EVK

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás 2010 8ker 7ker lmp moldovan 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr621960864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása