HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Öröm és köszönet

2010.04.28. 11:11 CsibaKata

Drága aktivisták, kedves tagok!

Keresgéltem sokáig, hogy mit is írhatnék, mi jeleníti meg legjobban azt, ami az elmúlt hetekben történt a 6-7-8 kerületekben, Budapesten, az országban. Azt látom, hogy összeállt egy országos csapat egy közös célért, egy közös mederben terelt politikáért, egy közös ösvényen, csapásirányon. Közös célért álltunk össze, nem közös ellenség ellen, és ezt nem adhatjuk fel. Ezt hirdetnünk kell kampányban és kampányon kívül,  itt  a kerületben és országosan egyaránt.

Mert nem csak győzelemre és parlamenti munkára esküdtünk fel, hanem gyógyításra, a társadalom lelkének gyógyítására.

Ekképp a csapat, ami a kampányban formálódott, csupán a kezdet, csupán az első lépés. Egy közösség verődött össze, ami rengeteget tehet szűkebb és tágabb környezetében egymás hátának feszülve közösen a szétbomlott szövedék újraépítéséért. A munka nem áll meg, de szusszanjunk pár napot. A család a legelszántabbakat bizonyára hiányolta, kevesebb idő maradt a baráti kapcsolatok ápolására, ezeket most itt az idő pótolni és ápolgatni. A politika soha nem mehet emberi kapcsolataink rovására, és emellett kell képviselnünk azt, amiben hiszünk, amit bölcsnek és igaznak tartunk! Nem könnyű feladat a mienk, de már többször megbirkóztunk a lehetetlennel.

A kampány alatt megfogalmazódott, hogy a köztéri kapcsolattartást nem csak kampányfogásként használjuk, hanem komolyan gondoljuk, és életben tartjuk a társadalmi párbeszédet. Engem az motivál, az tart itt, hogy ez a kezdeményezés több helyről felmerült, ami folyamatosan frissen tartja a párbeszéd iránti igényünket.

Tehát lesznek köztéri fogadóórák, lesznek klubok, megy tovább az on-line felületünk. Ezekhez mind számítunk a segítségetekre, ötleteitekre és akár új program kezdeményezésekre a padtakarítástól kezdve - kalákába verődve öregek otthonának kerítésfestésén át - gerillakertészkedésig és városszépítésig bármi (kreativitásotoknak ne szabjatok határt, majd szab neki az rendelkezésre álló erőforrás).

Szeretném továbbítani Számotokra azt a temérdek gratulációt (LMP prominensektől, zöld mozgalmároktól, járókelőktől, erzsébetvárosi civilektől), amit kaptunk a kiemelkedő eredményekért, a helytállásért és csapatmunkáért. Ez mindannyiunknak szól.

Ha az LMP nem jutott volna be a Parlamentbe, akkor is örömmel tekintenék vissza az elmúlt két hónapra, és értékként őrizném emlékeim között.


És ezt köszönöm Nektek!

Kata

UI: Kérlek továbbítsátok a köszönetnyilvánítást azoknak, akik segítettek, de tudjátok, hogy nem olvassák az LMP csatornáit.

1 komment · 1 trackback
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: köszönet 8ker 7ker csiba 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr151958634

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A köszönet szavai 2010.04.29. 17:12:32

Köszönjük mindenkinek, akik segítettek az LMP parlamentbe jutásában. Rendhagyó módon ezt Scheiring Gábor parlamenti képviselőnk köszönetének újraközlésével tolmácsoljuk bővebben. Nagyon szép szavak. Talán csak Csiba Katalin budapesti jelöltünk szavai v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aliendriver 2010.04.30. 10:58:40

Az orom es a koszonet kolcsonos :) A kritikus tomeg osszegyult ahhoz, hogy elinduljon egy valtozas..aminek izgatottan nezek elebe :D
süti beállítások módosítása