HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Új taktikánk van: mozgó standokkal nyomulunk ...

2010.04.19. 22:49 budapest 678

LMP kitelepülések a 6-7-8kerben péntek éjjelig ...

Második forduló vasárnap, április 25-én mindhárom egyéni választókörzetünkben, a 6kerben Bálintnál, a 7kerben Katánál, a 7-8kerben Lacinál!

Pár napja  erősített csapatainkkal, új taktikával kezdtük meg a nyomulást az utcákon és tereken: az eddiginél több helyen, a helyszíneket gyakrabban váltogatva, ultra dizájnos standunkkal, a 13 jelöltes frissített kampányújságunkkal standolunk ... aktivistáink napközben LMP-s bicikliken kerekezve róják a várost, esténként jelöltes csíkplakátokat ragasztanak ...  új szórólapok is érkeznek szerdátől a postaládákba ... egyszóval dübörög az LMP második fordulós kampány!

Péntekre, a kampány utolsó napjára pedig igazi meglepetéssel készülünk!

Moldován Laci ma a Kiscsibész téren kampányolt Dáviddal, aki az egyik 7-8keres kitelepülés szettünk Laci mellett lassan konstansnak mondható alkotóeleme ...
 

(fotó: fh)

Ha van kedved egy kis aktivizmushoz, bármelyik standunknál jelentkezhetsz! Már csak 4 nap péntek éjjelig, a kampánycsendig! 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: kampány választás 2010 8ker 7ker lmp csiba moldovan 6ker kaszics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr411935888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása