HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

A politika nem szakíthat szét családokat, közösségeket!

2010.02.21. 21:51 CsibaKata

Ajánlószelvényeket gyűjtök, mert azt szeretném, ha az eldurvult politikai harc helyett a közösségi értékeket és érdekeket szem előtt tartó hiteles kormányzás és politikai kultúra lenne. Ajánlószelvényeket gyűjtök, de nem akármilyen áron!

Családok, barátságok, közösségek nem mehetnek tönkre, nem szakadhatnak fel politikai viták, veszekedések és ellenségeskedések miatt. Annyit nem ér az egész. Inkább lemondok a kopogtató céduláról, melynek az az ára, hogy anya és fia nem áll szóba egymással, az hogy társaságok megbomlanak és egykori barátok gyűlölködve néznek egymásra.

Azok után a cédulák és szavazatok után, melyhez íly áron jut bármely párt, csak a nemzet balsorsa és az azt kiváltó politikai szervezetekre nehezedő morális felelőség terhe marad, mely nyomán egy keserű és kiábrándult társadalom születik.

Tisztelettel és alázattal elfogadok minden támogatást, melyet a reményben megerősödve adnak, és nem kérek egy kopogtató cédulát sem, melynek ára barátságok és rokoni viszonyok megromlása.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: csiba

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr701779466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása