HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Az LMP 5-10%-ot érhet el a választásokon

2010.01.23. 20:48 LMP 678

A még több demokrácia lehet kiút a jelenlegi válságból

 

A STOP.hu-n olvasható írásban Karácsony Gegely LMP kampányfőnök beszél az LMP választási esélyeiről, másfél millió pártot és a jelenlegi pártokhoz képest alternatívát kereső választóról,  a kopogtatócédulás jelöltállítási rendszer korruptságáról, végül az LMP főbb kampányüzeneteiről.

részletek a cikkből: "A Lehet Más a Politika 5-10 százalékos szavazati arányban reménykedik a közelgő parlamenti választásokon. Ehhez szerintük egyedül a jelöltállításon kell túljutni, melynek rendszerét eleve korruptnak vélik."

"Úgy vélem tehát, az elkövetkezendő néhány hónapban lesz másfél millió olyan állampolgár, aki gondban van azt illetően, kire is szavazzon, s így csak eztán keres magának pártot. A Lehet Más a Politikának tehát az a küldetése, hogy alapvető szemléletváltást képviseljen, és a jelen helyzetben olyan alternatívát kínáljon, amely a parlamenti pártok és a Jobbik között egyfajta középutat jelent" - fejtette ki nézeteit Karácsony."

teljes cikk 

fotó: LMP

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás 8ker 7ker kopogtatócédula ajánlószelvény 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr141696312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása