HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Ajánlószelvény előregisztrációs kampány

2010.01.18. 00:19 budapest 678

Az LMP a tavaszi parlamenti választásokra való felkészülés jegyében -az országban 8 helyen egy időben és még néhány helyen később tartott sajtótájékoztatókkal - 2009 október végén lindította ajánlószelvény (kopogtatócédula) regisztrációs kampányát. Ebben a magyar politikai rendszer megváltoztatását kívánatosnak tartó LMP-szimpatizánsok felajánlhatják saját ajánlószelvényüket a párt számára, és vállalhatják, hogy ismeretségi körükből is fognak hozni néhányat. A magyar választási rendszerben ugyanis az ország 176 egyéni körzetének mindegyikében 750 ajánlószelvényt kell összegyűjteni az induláshoz, ennek országos biztosítása a kevés aktivistával rendelkező pártoknak sok helyen nehézséget okozhat, tartósítva ezzel a nagy pártok által kialakított politikai staus quot.

Az LMP a beérkezett felajánlások számát választókerületenként egy térképen nyilvánosságra hozza, mintegy nyitott könyvként mutatva meg erejét a politika többi szereplőjének. (A térképet napont 1x-2x manuálisan frissítjük. A beküldött felajánlások nem jelennek meg automatikusan.) Ennek a megyét érintő részét ezen a blogon folyamatosan követni fogjuk (pl a jobb oldali számláló dobozban). Regisztrálni a központi oldalon lehet!


View Larger Map

3 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 8ker 7ker lmp kopogtatócédula ajánlószelvény 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr181680922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigyibogyo 2010.01.18. 12:23:19

Én már ott figyelek az egriek közt :)

fh 2010.01.25. 10:26:49

hírajánló: a ferencvárosi időközi választáson 3 párt összes leadott ajánlószelvényéből 73%-ot találtak hamisnak
hvg.hu/itthon/20100125_ferencvarosi_ajanloszelveny_botrany.aspx
süti beállítások módosítása