HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 41 - Az önkormányzati választás tétje

2014.10.09. 06:54 jt

2014.10.06

Munka és megbecsülés a hétvégi választásunk tétje. Amiből egyre kevesebbet csöpögtet a politikai elit a népnek, nekünk. Mind a vörös, mind a narancs.

Azért kell az LMP-re szavazni, hogy ne legyen többet offshore cégekkel üzletelés, ne kapjon lakást képviselő, ne legyen több százmillióval túlköltve a Teleki téri piac, ne legyen Jófiúk botrány, vagy hogy ne számolhassa el az FTC a 20 millió forintos támogatását fénymásolt rezsiszámlákkal.

Az új narancsos urak, Szíjjártó „luxusvilla” Péter, Lázár „lézerblokkoló” János, Rogán „lakópark” Antal, Kerényi „kaméleon” Imre az utóbbi években méltó módon lesüllyedtek Hagyóhoz és Zuschlaghoz. Azt gondoljuk, hogy ők mindannyian kifosztják hazánkat, eltapsolják, vagy ami még rosszabb, zsebre teszik a pénzt, amelyből a nép tisztes megélhetését kellene és lehetne biztosítani.

Azt szeretnénk, hogy a saját országunkban mi mondhassuk meg mit lehet megtenni velünk. Ez a tét! Ne szavazzon olyanokra, akik szavazatával már számtalanszor visszaéltek!

Mit tehet egy LMP-s polgármester a Józsefvárosért? Beruházunk energiahatékonyságba, a szakmunkákat főként kerületi emberekkel végeztetjük el, piaci béren adunk munkát. Rendezzük, élhetővé tesszük közös munkával a lakott és üresen álló bérlakásokat. Addig érvelünk, lobbizunk, amíg a kerületbe nem kerül a Múzeumnegyed és vele kb 150 milliárdnyi fejlesztés (a Magdolna Negyed Program most futó üteménél NEGYVESZER több). Segítünk a rászoruló anyákon, pénzt áldozunk az oktatásra, teret adunk a civil szférának és átlátható önkormányzatot, tiszta közéletet teremtünk.

Programunkról bővebben olvashatnak a Tiszta Lap újságunkban és a lmp678.blog.hu-n.  

Minden egyes LMP jelöltre adott szavazat hasznot hoz önnek.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr486772891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása