HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 38 - Fenntartható rezsicsökkentés

2014.09.25. 17:07 jt

2014. 09. 08.

Akár 800 józsefvárosinak lehetne új munkája az LMP fenntartható rezsicsökkentési programjával
Tavasszal írtunk a rezsicsökkentésről, azóta véleményünk nem változott: fenntartható rezsicsökkentést szeretnénk! Ha elkezdenénk az épületeinket szigetelni például a kvótaeladásból származó tízmilliárdokat felhasználva, elég hamar lefelezhetnénk ezt a fogyasztást. Az energiafogyasztás harmadától megszabadultunk, ez 33%-os rezsicsökkentés, örökre! Sőt további 3 legyet ütnénk egy csapásra: 8-10 év alatt korszerűsíthetnénk a teljes lakásállományt, erre az időre munkát is adtunk 100.000 embernek az építőiparban (ebből arányosan kb. 800 józsefvárosi!), valamint megszabadulunk a külföldről (főleg Oroszországból) behozott energiafüggőség jó részétől.

A mostani propaganda rezsicsökkentés miatt az energiaipari beruházások már le is álltak, az eddig elég jó állapotban levő energiarendszer mostantól elkezd meredeken romlani. Németország előrelátóan már egy évtizede zöld energiába fektet, ami már hasznot hoz neki.

Az LMP Józsefvárosban is azon lesz hogy ésszerű és fenntartható módon tegyünk javaslatokat, mint ahogy eddig is tettük! Egyben köszönjük a kerületiek támogatást a polgármester, a választáson minden körzetben elindulunk az önök bizalmáért, egy párt amely kiáll az elveiért és a közösségért.Olvassa el a Megújuló Budapest programunkat a http://lehetmas.hu/valasztas-2014/budapesti-valasztasi-program-2014/ címen, és kövesse a jakabfytamas.blog.hu blogunkat!

Tiszta lappal, tiszta kézzel Józsefvárosért!

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr86724775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása