HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Az LMP együttműködést kínál az összefogás miatt csalódottaknak

2014.01.13. 16:16 jt

Az LMP együttműködést kínál azoknak, akik a szocialisták által vezetett összefogás helyett a hiteles, valódi változtatás lehetőségét keresik. A Gyurcsány-körüli összefogás ismét kézzelfogható közelségbe hozza a Fidesz kétharmad lehetőségét, ami újabb elvesztegetett 4 évet jelentene Magyarország számára.
A 2010 előtti két kormányzati ciklus minden szinten megbukott politikusainak koalíciója nem a Fidesz ellen állt össze, mert azt a harcot már feladták, sőt soha nem is vették komolyan. Ezek a politikusok azért álltak össze, hogy politikai pártjaikat és magukat átmentsék 2018-ra, és kiszorítsák az ellenzéki oldalról azokat a hiteles civil szervezeteket és pártokat, amelyek nem szerepelnek egyetlen oligarcha fizetési listáján sem.

Az LMP kínálja az egyetlen hiteles befogadó parlamenti alternatívát, ahol otthonra találhatnak mindazok, akik a civil társadalom újjászervezése során létrehozták azokat a szervezeteket, amelyekben a hazánkért tenni akarók legjobbjai tevékenykednek.

Annak érdekében, hogy az ország számára fennmaradjon az érdemi változás lehetősége, az LMP együttműködést kínál a politikában le nem járatódott, az MSZP-től és leágazásaitól eddig is elhatárolódó, vagy átvert, de tenni és változtatni akaró országos- és helyi civil szerveződéseknek, érdekvédelmi szervezeteknek.

Schiffer András
társelnök, LMP

Keresztes László Lóránt
az Országos Választmány tagja, LMP

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: politika választás mszp fidesz parlament 2014 bajnai részvétel schiffer lmp narancsuralom

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr145756542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása