HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Kiemelt beruházások, kiemelt korrupció?

2012.04.10. 22:23 jt

A kiemelt beruházásokról szóló törvényt a parlament 2006-ban fogadta el teljes MSZP-Fidesz egyetértéssel. A törvény gyorsítósávot enged a nagy beruházásoknak, rövidebb határidőt szab a hatósági engedélyezési eljárásoknak. Az LMP véleménye szerint a rövidebb eljárások és a kiemelt beruházássá nyilvánítók által kifejtett nyomás veszélyeztetik a közérdekek érvényesülését, az eljárás így magában hordozza a politikai korrupció veszélyét. Ha nem lenne ez a törvény, nem lenne többek között Sukoró-botrány sem!

Schiffer András mai parlamenti felszólalása a témában:

2 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: parlament korrupció 2012 schiffer sukoró lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr744381927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szomorúszamuráj 2012.05.29. 19:33:34

magyarnarancs.hu/belpol/apro-gesztus-a-jozsefvarosi-jegyzonek-80222

szerintem meg kellene érdeklődni a hetedik kerületben,hogy ezt a fideszes érintettséget miért nem propagálták és miért nem nyomoztak ezen a szálon a szervek?

a nyolcadik kerületben,pedig azonnali hatállyal lemondatni a jegyzőt...

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2012.05.31. 14:19:59

Köszönjük a linket, le fogjuk vonni a tanulságokat mindkét kerületben. A jegyző asszony a tegnapi bizottsági ülésen nem volt ott, de előbb-utóbb sikerülni fog beszélni vele.
süti beállítások módosítása