HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Ne mosolyogj és ne bólogass!

2011.12.21. 01:19 LMP 678

Mottó: Tényleg elképesztő, az ellenzéki képviselő bólogat


Nincs sok értelme konstruktív, részletes beszámolót írni a legutóbbi testületi ülésről. Fölösleges bármit is írni. A kontrollnélküliség jelei mutatkoznak a jelenlegi vezetésen. Nemcsak a parlamentben kezdett ámokfutásba a Fidesz, már a képviselő-testületekben is. A tisztelt alpolgármesterek meg akarják tiltani, hogy mosolyogjak és bólogassak a bizottsági és testületi üléseken. Ez nem vicc vagy Hírcsárda, ez a valóság.

Előző blogbejegyzésemben azt írtam, hogy legutóbb nem volt parázs vita; hát most volt. Először Bundula Csaba alpolgármester vesztette el az önuralmát, és kezdett el ordibálni és káromkodni a bizottsági ülésen, amikor bólogatni mertem ellenzéki képviselőtársam azon felvetésén, hogy fontoljuk meg egy olyan szervezet támogatását, amely korábban tartozott az önkormányzati fenntartású E 10 Zrt-nek. De ez mindegy is, mert az alpolgármester a kirohanásakor elszólta magát. A fékevesztett gondolatok azért hangoztak el, mert a kezébe került az LMP Budapesti Lámpás című kiadványának terézvárosi mutációja.

De, hogy biztosan tudjam hol a helyem, a testületi ülésen is megkaptam a magamét. Simonffy Márta alpolgármester asszony is megtiltotta, hogy mosolyogjak, miközben beszél. Megjegyzem, mikor alpolgármester asszony arról beszél, hogy mi lesz az önkormányzati fenntartású alkotóház sorsa - azok után, hogy elüldözték a Tűzrakteret -, akkor az ember tényleg nem tehet mást, csak mosolyoghat. Egyfolytában mellébeszél, semmi konkrétum. Mi meg már 230 napja nem tudjuk az alábbi kérdésekre a válaszokat: Miért nem volt elfogadható a Tűzrakteret működtető Art Sector Alapítvány másfél millió forintos ajánlata? Pénzügyileg rentábilis-e, ha az önkormányzat működteti az alkotóházat? Milyen gazdasági és pénzügyi terv alapján kívánja működtetni? Milyen szakmai anyag alapján szervezi meg?

Hallgassák tehát az alpolgármesteri kirohanást mementóként, a fideszes arrogancia újabb példájaként. Az ominózus felvétel itt letölthető illetve meghallgatható:

Frissítés: az egész napirend hanganyaga (nehogy azt mondják, hogy kiragadtuk a szövegkörnyezetből) meghallgatható itt:


Arra kérem az olvasókat és hallgatókat, hogy legközelebb jól gondolják át, mielőtt ennyi (2/3) hatalmat adnak egy párt kezébe!

 

Cake Olivio, az LMP terézvárosi képviselője

1 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2011 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr663477058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.21. 10:44:48

OFF: a dupla web2-es ikonsorból az egyiket el kellene tüntetni...
süti beállítások módosítása