HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Pletyka: büntetnek a nyugdíjintézetnél

2011.01.31. 08:55 jt

Eljutott hozzám az információ, hogy a múlt héten a Fiumei úti nyugdíjintézetnél sorbaállók autóit büntették, kerékbilincselték. Ezt a mai napra szeretnénk elkerülni, úgyhogy az információt ellenőrzöm, tagjaink kimennek a helyszínre, a kerületi rendészetet is felkeresem.

Folytatása következik.

FRISSÍTÉS 9:50: az illetékes vezetőt elérnem telefonon. Tényleg vannak büntetések, kerékbilincselések, de azt is látni kell, mekkora rendetlenség van.

Vélemény: már hogyne lenne, ha 3 helyre lehet menni egész Budapesten. Ez nem egy havonta vagy évente kialakuló tumultus, hanem egy életben egyszer. A rendszert sokkal magasabb szinten rontották el, mint a parkolási rendészet.

Hogy mit tanácsolok az autósoknak? Próbáljanak metróval jönni vagy az intézettől távolabb, szabályosan megállni, 5 perc sétányi körön belül van elég parkolóhely, csak a belső két perces kör túlzsúfolt. Ha pedig már megbüntették: tartson meg minden dokumentációt. Ki fogjuk kérni a felügyelők munkájának részletes adatait (munkaidő, büntetések száma). Ha ezek azt mutatják, hogy a nyugdíjintézet környékére "rászálltak", a büntetések valószínűleg eredményesen visszaperelhetők.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: önkormányzat parkolás nyugdíj 2011 8ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr992626981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása