HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Moldován László beszámolója az október 16-i ülésről

2010.10.19. 21:50 palkotamas

Szombaton (16-án) volt a rendkívüli ülés. Megszavaztuk a bizottsági struktúrát és zárt ülésen egyenként a tagokat. Végre megtudtam, hogy a Művelődési, Kulturális és Szociális bizottságba kerülök. Felvetettem, hogy miért nincs kiemelten kezelve a fenntarthatóság; javasoltam, hogy jelenjen meg külön valamelyik bizottság nevében, illetve javasoltam, hogy legyen még egy tanácsnok, aki ezzel és a civil szervezetekkel foglalkozik. Vattamány polgármester azt ígérte, hogy megfontolják, de nem nagyon reménykedem.
Ezután az FB-tagok (szocialista és SZDSZ-s klientúra) visszahívása következett, majd az újak megválasztása (Fidesz-klientúra). Én végig tartózkodtam, mert sem a visszahívásnál, sem a megválasztásnál nem hangzottak el szakmai indokok. Láthatóan mindenki számára természetes volt, hogy a vesztes megy, a győztes jön. Ezután szociális ügyekkel foglalkoztunk. Ja, még a nyilvános ülésen SZMSZ-t módosítottunk (egy előterjesztés szerint frakciót csak egy jelölő szervezet képviselői alakíthatnak, ezzel egyelőre minden Fideszen kívüli frakció kilőve), majd gyümölcstámogatást szavaztunk meg az iskolásoknak, és fűtéstámogatásról szavaztunk.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: önkormányzat 2010 erzsébetváros 7ker moldovan

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr982384806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása