HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Szombaton is dolgoznak a képviselők

2010.10.14. 23:42 palkotamas

A keddi alakuló ülésen megválasztották az alpolgármestereket. Juhász Gábor, Szikszai Zsolt és Rónaszékiné Keresztes Mónika (külső) lett a három helyettese Vattamány Zsoltnak. Majd a korábban leírtaknak megfelelően meghatározták a tiszteletdíjukat is.

 

Szombaton is ülésezik az erzsébetvárosi önkormányzat. A napirendi pontok között a Szervezeti és Működési Szabályzat módosítása az első. Itt leginkább az új törvényi szabályozásnak (csökkentett létszám) való megfelelés, valamint a tervezett új struktúra kerül átvezetésre.

A 7. kerületben várhatóan három bizottság alakul meg:

  • Városüzemeltetési Bizottság
  • Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság
  • Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottság

 

Emellett 5 tanácsnokot bíznak meg:

  • Épített örökségvédelmi tanácsnok
  • Ifjúságpolitikai tanácsnok
  • Emberjogi tanácsnok
  • Kultúrpolitikai tanácsnok
  • Szociális és egészségügyi tanácsnok

 

A második napirendi pontban "Gyümölcsellátás biztosítása az oktatási és nevelési intézményekbe járó gyermekek és tanulók részére, illetve a fűtéstámogatási rendszer átdolgozása" címmel határoznak 8millió forintról, amellyel az év végéig biztosítsák a kerületi diákok számára a gyümölccsel való ellátást. A fűtéstámogatás pedig 30 napon belül átalakul.

Majd zárt ülés keretében belül határoznak a bizottságok tagjairól (jellemző, hogy még nem volt egyeztetés arról, hogy ki melyik bizottságba kerül), visszahívnak felügyelőbizottsági tagokat és újakat neveznek ki helyükre. Végezetül a korábban hozott szociális tárgyú határozatok másodfokú eljárására kerül sor.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: önkormányzat 2010 erzsébetváros 7ker moldovan

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr142372980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása