HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Plakátháború

2010.10.02. 17:28 jt

Megint dúl a plakátháború a 8kerben. A rendelkezésre álló legális felületek már a múlt hét közepén elfogytak. Akkortól kezdődtek a letépkedések, ráplakátolások. A Jobbik sokféle, változatos méretű és témájú plakáttal nyomul és gátlástalanul foglalja az illegális felületeket is. A Fidesz és az MSZP sokkal szolidabb, de már nagyon régóta kint voltak nagy plakátokkal, gyakorlatilag a cédulagyűjtés óta. Ők a főutakra koncentrálnak, fizetett plakátolókat alkalmaznak, a legfrekventáltabb helyeket biztos, ami biztos, naponta többször is átplakátolják.

Külön említést érdemel az MDF, amely igazán gátlástalan, előszeretettel csinálja azt, hogy mások nagyméretű plakátjain levő arcokra ragaszt egy kicsit. Pofátlan, ennél még az is jobb lenne, ha az egészet betapétázná. A kisebb jelöltállító szervezetek teljesen inaktívnak tűnnek.

Mi a plakátháborút már elvesztettük. Ekkora túlerővel nem tudunk mit kezdeni. A főutakon mindig van ugyan a központi csapatok által kihelyezett Jávor Benedek plakát, csak elég kicsi, eltörpül az A0-ás invázióban az A2-es méretével.

Ma este még megpróbáljuk a kampánycsend beállta előtt egy utolsó rohammal jobban észlelhetővé tenni az LMP-t, de szerencsére a szavazatokat nem a plakátok mennyiségére fogjuk kapni. Azokat a híreket kapjuk sajnos, hogy a szavazótáborunknak csak kisebb része mondja azt, hogy biztosan elmegy szavazni, úgyhogy innen is kérek mindenkit, hogy holnap szánja rá azt a 10 percet! Köszi!

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: kampány választás 2010 8ker önkormányzati választás

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr762339813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása