HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Vajon érdemes ilyen helyen kopogtatni?

2010.08.23. 13:10 jt

Gyakran találkozunk hasonló látvánnyal cédulagyűjtés közben. Rengeteg-rengeteg-rengeteg postaládát törtek fel a 8. kerületben. Ahol meg nem törték fel, ott kilopkodták belőle, szegény választópolgárnak meg fogalma sincs, hogy választás lesz, nagy kerek szemekkel csodálkozik, hogy megyek cédulát gyűjteni. Feljelentgetni nincs sok értelme, ettől még nem lesznek meg az induláshoz szükséges ajánlások, az időm viszont jól elmegy vele. Tettenérés nélkül meg a bizonyítás esélye nulla.

Van két ház, ahol kb mindenki nekünk ígérte a céduláját, de mivel feltörték a ládákat, egyet sem kaptunk. Ez 20-20 cédula, ennyi majdnem elég egy jelölt indulásához.

Nem tudunk jobbat, alkalmazkodunk a szituációhoz, hogy kb a választók feléhez, max kétharmadához jutottak el a cetlik, így nem 2, hanem 3-4%-ot kell összegyűjteni az induláshoz. Továbbá próbáljuk kinyomozni, ki fizet a cetlikért, és ha elkapjuk, feljelentjük.

Az LMP választási programjának része, hogy a korrupt, visszataszító, visszaélésre "csábító", és maffiabiznisszé vált ajánlószelvény-rendszert azonnal fel kell váltani valamilyen más, európai megoldással! Javaslataink már az országgyűlési választási programunkban szerepeltek!

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: politika maffia 8ker önkormányzati választás kopogtatócédula ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr822241033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása