HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Az LMP 8. kerületi csapata bemutatkozik

2010.08.17. 01:20 jt

Önkormányzai választások Józsefvárosban - az LMP jelöltjei

 

Jakabfy Tamás

matematikus, távközlési mérnök

8. kerület polgármesterjelöltje

31 éves vagyok, matematikus és távközlési mérnök. Polgármesterként kiállnék mellett, hogy kerületünkben minden önkormányzat által kötött szerződés kérés nélkül elérhető legyen az önkormányzat honlapján. Piacainkat, köztereinket nem adnánk magánkézbe, és nem plázásítanánk. Nem gigantikus, hanem emberléptékű beruházásokba kezdenénk, hogy ne szolgáltassuk ki magunkat az erős lobbiérdekeknek.


 

 

 

Erdős Zoltán

1. egyéni választókerület

30 éves vagyok, közgazdász. Palotanegyedi lakosként szeretném, hogy a helyi közösségek részt vehessenek a döntésekben, és környezetünk olyan legyen, ahol szeretünk élni, dolgozni, gyereket nevelni.

 

Borbély Tamás

2. egyéni választókerület

26 éves vagyok, szociális munkás. Egy vidéki srác, aki a fővárosban él, és akinek a falujában azt mondják az öregek: Budapest régen szép város volt. Sokan tudjuk, még most is az, s azt is, mitől lehetne működőképes.

 

 

 

 

Zalányi György

3. egyéni választókerület

31 éves vagyok, közgazdász. Közösen elérhetjük, hogy legyen más a város! Tiszta és biztonságos közterületeket mindenkinek! Önökkel lehet más a Józsefváros!

 

 

 

 

 

Németh Ákos

4. egyéni választókerület

36 éves vagyok, geográfus, éghajlatkutató. Korrupciómentes önkormányzatot, pezsgő kulturális életet, megújuló köztereket, klímabarát Józsefvárost szeretnék. Helyben is lehet más a politika!

  

 

 

 

Jakabfy Tamás

5. egyéni választókerület

31 éves matematikus és távközlési mérnök vagyok, és szeretném, ha a parkoló autók kerülgetése nélkül is megközelíthető lenne a Vásárcsarnok – akár babakocsival is.

 

 

 

 

 

Budai Gábor

6. egyéni választókerület

39 éves vagyok, a szegénység kérdésével foglalkozom itthon és külföldön. A leszakadt társadalmi csoportok integrációjáért, zöldebb, élhetőbb város kialakulásáért, mindenki számára hozzáférhető energiaforrások elterjesztéséért küzdenék.

 

 

 

 

Soltész István Levente

7. egyéni választókerület

27 éves vagyok, egy nemzetközi cég ügyfélszolgálati központjában dolgozom. Képviselőjükként

kiállnék a tisztább, zöldebb és valóban közösségi célokat szolgáló közterületek fejlesztéséért.

 

  

 

 

Halmai Gábor

8. egyéni választókerület

28 éves vagyok, antropológus. Egy sokszínű, lendületes, ám békés Józsefvároshoz a feltételek adottak. Megépítéséhez képviselőként szeretném a legfontosabbat, Önt visszahozni a kormányzatba.

 

 

 

 

Langer Ármin

9. egyéni választókerület

20 éves bölcsészhallgató vagyok, több helyi civil szervezet lelkes önkéntese. Célom, hogy a humanista értékrend normává váljék, és hogy Józsefváros ne csak a címerében legyen zöld.

 

 

 

 

Bálint Mónika

10. egyéni választókerület

33 éves vagyok, szociológus, közösségi munkás, gyermekkorom óta kerületi lakos. Civil aktivistaként és kulturális szervezőként évek óta célom, hogy a kerület minden lakója boldogabb helyen élhessen, beleértve a legszegényebbeket is!

 

 

Somkutiné Bitskey Katalin

11. egyéni választókerület

38 éves várostervező, urbanista vagyok. Hiszem, hogy Józsefváros lehet szebb, érdekesebb, élhetőbb és emberibb. Jövőnket tervezhetjük közösen, és csak együtt valósíthatjuk meg elképzeléseinket!

 

 

 

 

Hári Joseph

12. egyéni választókerület

36 éves USA-ban született MAGYAR vagyok, a Corvinus egyetemen oktató. Hiszek a magyar tisztességben, az amerikai egyenes beszédben. Csak becsületes közösség mondhatja ki: mi jó, mi rossz. A korrupció, a lopás rossz, a közösség igaza jó.

 

 

 

Az LMP főpolgármesterjelöltje: Jávor Benedek, országgyűlési képviselő, a Fenntartható fejlődés parlamenti bizottság elnöke

 

Jávor Benedek parlamenti oldala

Jávor Benedek blogja 

Jávor Benedek Facebook csoport

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2010 józsefváros 8ker lmp kopogtatócédula jakabfy

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr652227005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása