HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Rendhagyó akadályverseny virágcsokorral ...

2010.08.12. 17:52 budapest 678

 Bemutatkoznak 8. kerületi önkormányzati jelöltjeink 

 

 Lehet Más a Politika Budapest 8. kerületében polgármesterjelöltjének és egyéni jelöltjeinek bemutatkozását augusztus 13-án, pénteken, 11órától tartja a Rákóczi téri Vásárcsarnok Déri Miksa utcai bejáratánál.

A rövid bemutatkozás és politikai célkitűzéseink felsorolása után egy látványos verseny keretében demonstráljuk, hogy a kerület lakói milyen viszontagságokkal kénytelenek együtt élni napi közlekedésük, ügyintézésük során.

Kérjük az érdeklődőket, hogy ha lehetséges, a rendezvényre babakocsit vagy kerekesszéket is hozzanak magukkal, hogy átélhessék egy kerületi kisgyermekes anyuka/apuka, illetve egy fogyatékkal élő polgártársunk mindennapi élményeit, és versenyünkön próbára tegyék városi közlekedési képességeiket. Ha azonban a gyermekkocsiban gyermeket is hoznának, kérjük, hogy a testi épségére
tekintettel a kerületi járdákon való közlekedésben a kicsi ne, vagy csak megfelelő védőfelszerelésben vegyen részt! A rendezvény idejére a kiindulási helyen hagyott gyermekek részére felügyeletet biztosítunk!

A rendezvény befejezéseként a Vásárcsarnokból hozott virággal feldíszítjük kerületünk egyik szégyenfoltját.

A rendezvényen jelen lesz Csiba Katalin, az LMP szóvivője.

A rendezvény időtartama kb 30-45 perc.

Információ: jozsefvaros@lehetmas.hu, 30-5050394

Tisztelettel:
Jakabfy Tamás
polgármesterjelölt

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2010 8ker önkormányzati választás

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr962217499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása