HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Lesz választás? ... Tégy róla!

2010.08.10. 00:08 LMP 678

 

Önkormányzati Választások 2010

Magyarország újra választ. Feltéve, hogy lesz kik közül választani. A Fidesz-kormány eddig leginkább a saját hatalmi céljaival volt elfoglalva, megszállta a független intézményeket és saját érdekei szerint átalakította az önkormányzati választási rendszert, megnehezítve a kisebb pártok és a civilek indulását. Ha ajánlószelvényeddel és szavazatoddal az LMP-t támogatod, akkor nem csak a társadalmi igazságosság, a tiszta közélet és a zöld értékek pártját segíted, hanem bebizonyíthatod azt is, hogy az állampolgárok akarata erősebb a kormány hatalmi szándékainál.

Hogy lehet más a politika, mint amilyennek a Fidesz-kormány képzeli.

Mit tehetsz? Lehetőségek az LMP honlapján.

forrás: LMP honlap 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás önkormányzat 2010 ökopolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr542210741

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A közérdekű adatokért küzd az LMP 2010.08.10. 10:47:01

Hanzély Ákos világbajnok öttusázó vezeti majd a Lehet Más a Politika virtuális irodáját, melyben olyan állampolgári bejelentéseket várnak, hogy ki milyen közérdekű adathoz nem jutott hozzá. A párt jogi segítséget biztosít a hozzájuk fordulóknak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása