HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Tekerj a tóra! - Bánkitó Fesztivál

2010.07.15. 08:25 fh

 

A szervezők ajánlásával: 

 

Ne feledd, augusztus 5-8 között találkozunk Bánkon, a Bánkitó Fesztiválon. Távol a város a zajától, gyönyörű környezetben, mulatunk, gondolkodunk.

 

Most már minden programot részletesen megtalálsz a honlapon. Ha csak szeretnél egy jót beszélgetni, eddig nem vetített filmeket látni, tömegfesztiválok zajától távolmaradó igényes zenészeket, slamereket, előadókat hallgatni, színházat nézni, és nagyon sokat ismerkedni, mindenképpen gyere Bánkra.

 

 

 

Program: http://www.tekerjatora.hu/hu/programok

Ha teheted, gyere biciklivel! Kerékpáros csapatok indulnak, csatlakozz valamelyikhez, vagy szervezz magad egyet a honlapon! http://www.tekerjatora.hu/utazas/kerekpar

Ha nincs lehetőséged bringázni, gyere telekocsival. Ha van kocsid, vagy inkább beszállnál valakihez, jelentkezz a honlapon! http://www.tekerjatora.hu/hu/utazas/telekocsi

Ha családod van, még jobb! Minden nap 10-19 óráig a Gyerekbázison várunk például játékos héberbetűk tanulásával, drámafoglalkozással, kalácssütéssel és sportprogramokkal. A fesztivál 12 éves korig ingyenesen látogatható!

Július 24-én a Gödörben pedig várunk Magyarország első Romani Design Fashion Showjára. Gyönyörű roma és nem roma modellek a kifutón eredeti roma motívumokat felvonultató kollekcióban.

Kérlek, a Facebook rajongói oldalon csatlakozz a Bánkitó Fesztivál oldalához, és ajánld minél több ismerősödnek. http://www.facebook.com/bankitofeszt

Július 26-ig még tudsz kedvezményesen jegyet és bérletet vásárolni!

Jegyvételi lehetőségek:  Ismert jegyirodák, Gödör, Kőleves kert, Roham Kocsma, Hajtás Pajtás iroda, Bánk polgármesteri, on-line.

A fesztiválbérletek már augusztus 4-én, szerda este hat órától érvényesek, úgyhogy aki tud, jöhet már szerdán kempingezni.

Sör: 390 HUF
Lángos: 250 HUF

Honlap: www.tekerjatora.hu

Blog: http://bankitofesztival.blog.hu

Facebook: http://www.facebook.com/bankitofeszt

Pályázat: http://meselabankierdo.blog.hu

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr292152841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása