HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Állásfoglalás a barikád cikkével kapcsolatban

2010.04.21. 10:24 CsibaKata

Miért, miért, miért? Egyszerűen nem értem, miért kell hamis vádakkal támadni, kitalálni történeteket és igazként eladni. Éppen az ilyen politikai ügyeskedések és támadások ellenére jöttünk létre. Éppen ez az, ami rombolja a bizalmat ember és ember között. Engem miért nem kérdeztek meg a barikád oldalon olvasható állítólagos csalásról? Miért nem szemtől szembe kérnek információt? Hol van a cikk írója, szeretnék beszélni vele, szeretnék a szemébe nézni, szeretném, ha személyesen, életnagyságban elém állna, szeretném, ha a szemem előtt vállalná azt, amit mondott, írt. Ha vádaskodik, ne a hátam mögött sunyin lapítva tegye. Kérdezzen meg szemtől szembe!

A hetedik kerületben az LMP részéről nem történt cédula hamisítás!

Ugyan mennyire egyszerű kitölteni cédulákat szerzett adatokkal, melyek nyilván nem feltétlen LMP támogatók, majd "véletlenül" megtalálni egy kukában, majd megkeresni, az amúgy gyanútlan ajánlókat, akik őszitén nyilatkozzák, hogy mást támogattak, majd cikket írni belőle. Meddig tart egy ilyen megszervezni? Egyszerűen szomorú, hogy ilyen emberi attitűd létezik. A kopogtató cédula rendszer egyik legnagyobb hibáját is bizonyítja ez az eset. Pillanatok alatt lehet bemocskolni bárkit.

Sajnálom, hogy a történet kitalálója és megszervezője egy ilyen rendszer része, sajnálom, hogy arra szánja idejét, hogy mások elleni támadásokat kieszeljen. De kard által vész, mind, ki kardot ragad. Csak nem az LMP kardja által. Saját összeesküvés elmélet rendszerei fogják dugába dönteni a bizalmatlanság táborát!

Vagy Gandhinak tényleg igaza volt?

"Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl."

Legyen végre más a politika!!! Nem támadom azt, aki támad engem, stabilan állok, tisztán és őszintén. Tudom mit akarok. Nyitott és őszinte politikát,  továbbá empátiát és nyitottságot az emberek között. Nem holnap, hanem itt és most! És el fogom érni!

előzmény: http://barikad.hu/node/51517

 

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 7ker kopogtatócédula ajánlószelvény csiba

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr961939297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása