HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Az Európai Zöld Párt is az LMP mellett kampányol ...

2010.03.23. 19:24 budapest 678

Barcelonai határozat az LMP támogatásáról

 "A legfrissebb magyar adatok szerint az Európai Zöld Párt megfigyelő tagja, a Lehet Más a Politika országos listát állított, és egyben sikerült felállítania mind a 20 területi listát is. Ez azt jelenti, hogy az állampolgárok az ország egész területén szavazhatnak majd a pártra az április 11-én és 25-én tartott választásokon. Ezt a lehetőséget egyetlen zöldpártnak sem sikerült még csak megközelítenie sem a rendszerváltás óta. 

Mi, az Európai Zöld Párt tagjai, úgy véljük, a magyar állampolgárok történelmi esélyt kaptak arra, hogy parlamenti képviseletet adjanak egy független zöld erőnek, amely a pártfinanszírozás reformjáért, a romák társadalmi integrációjának megvalósításáért, az ország gazdaságában pedig zöld fordulat elindításáért száll síkra. A közvélemény-kutatások az LMP támogatottságának határozott emelkedését jelzik az elmúlt két hónapban; a legújabb felmérések valamennyivel az öt százalékos parlementi küszöb fölé helyezik a pártot.

A fentieknél fogva az Európai Zöld Párt valamennyi tagszervezetét arra biztatjuk, hogy támogassa az LMP már megkezdett kampányát:

  1. az országaikban lakó magyar állampolgárokat biztassák arra, hogy az áprilisi választásokon szavazzanak a zöldekre;
  2. küldjenek a pártot támogató szöveges vagy videoüzeneteket, és kérjék fel vezetőiket és küldötteiket, hogy vállaljanak szerepet a párt választási kampányában."

Forrás: Európai Zöld Párt, 12. TANÁCSI ÉRTEKEZLET
2010. március 19-21., Barcelona
"Az Európai Zöldek a közelgő magyar választásokon az LMP-t támogatják
Sürgősségi határozat, Benyújtotta: Bündnis´90/Die Grünen, Germany

a hír forrása: LMP Nógrád

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás ökopolitika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr891863226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása