HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Civilek demonstrálnak Pátyért holnap a 6kerben!

2010.03.22. 17:35 budapest 678

Meghívó demonstrációra: márc. 23. délután 5-kor!

A Páty nem eladó! Civil Szerveződés március 23-án, kedden du. 5 órakor vár mindenkit a spanyol nagykövetség elé!

  MEGHÍVÓ  DEMONSTRÁCIÓRA

 A 2000-es években Spanyolországban az ingatlanfejlesztés szónak szinte szinonimájává  vált a korrupció és a pénzmosás. Spanyolországban mindent megtesznek, hogy ebből az ördögi körből kilépjenek; az érintett spanyol befektetők pedig keletre menekülnek, és megjelentek hazánkban is: Sávolyon, Pécsen, Pátyon…. 

Elértük, hogy a Grupo Milton cégcsoport sávolyi ígéreteinek ne dőljön be a magyar állam. A spanyol befektetők Pátyon megvalósítani kívánt, törvénytelen és környezetromboló elképzeléseiből sem kérünk.

Célunk, hogy megakadályozzuk a budapesti agglomeráció zöldfelületeinek eltűnését, a termőföldek átminősítéséből származó megaprofit bezsebelését, a pátyi mutyit.

A demonstrációra 2010. március 23-án, kedden du. 5 órakor Spanyolország Nagykövetsége (Budapest, VI. kerület, Eötvös u. 11/B) előtt kerül sor. A demonstráció során a spanyol nagykövetnek petíciót nyújtunk át.     

Páty, 2010. március 19.  

Páty Nem Eladó! Civil Összefogás   

 

További információ: Tollner József, önkormányzati képviselő; telefonszám: 36 20 3992233, sajto@patyicivil.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. illetve www.patyicivil.hu és www.patynemelado.com, valamint www.paty.hu

Aki könnyen és egyszerűen szeretné elküldeni emailben ismerőseinek, itt letölthető az alábbi meghívó JPG kép formátumban.

A hír forrása: Páty nem eladó c. honlap

Az észérvekkel szemben: Az LMP állásfoglalása a pátyi beruházással kapcsolatban

Szólj hozzá! · 1 trackback
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: civil demonstráció 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr571860108

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ma 2010.03.22. 22:59:20

Elvesztek a hősök a kis dolgokbanOrszágok vannak lezárt lombikokbanNincs ki segítsen most a nagy bajokban. Az élet lepereg, mert bomba robbanEgyedül csak te vagy most a romokbanSzívesebben lennél napos homokban A szenvedő lélegzet most megáll...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása