HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Köszönet, Terézváros ...

2010.03.18. 11:48 budapest 678

... és indulhat a kampány!

 

Alig több mint 3 héttel a választások első fordulója előtt nálunk is véget ért az ajánlószelvény-gyűjtés, és ma 867 érvényes ajánlással nyilvántartásba vettek, mint képviselő-jelöltet.

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI TÁMOGATOTT!

Közel ezer cédulát kaptam/kaptunk, és ennek mindössze a fele kopogtatás eredménye, közel ugyanannyit a támogatóink maguk hoztak be a különböző leadóhelyekre. Persze mindez elsősorban az LMP érdeme, és csak kisebb részben az én személyes munkám eredménye.

Hálával tartozom minden terézvárosi lakónak, szimpatizánsnak, aktivistának és alapszervezeti tagnak, aki ajánlásával vagy aktív részvételével támogatott, és bizalmat szavazott az LMP-nek és nekem! Velem/Velünk együtt elhitte, hogy venni fogjuk az akadályt és hiszi, hogy a kishitűséget legyőzve, együtt sikerülni fog megváltoztatni a magyar közéletet.  A közelgő választásokon az LMP-nek egyre nagyobb esélye látszik bejutni a parlamentbe. Húsz év után végre valódi alternatívája kínálkozik az elhasználódott, korrumpálódott politikai elitnek, egy hiánypótló, ökopolitikai formáció személyében. Terézváros kiemelt jelentőségű ebből a szempontból, minthogy már az Európai Parlamenti választásokon is nagyon sokan tiszteltek meg bennünket a szavazatukkal (az ország összes választókörzetéből itt értük el a legmagasabb eredményt, 7,29%-ot).

Ha az LMP bejut az országgyűlésbe, tisztább közéletet, tisztább várost és vidéket, megértőbb, szolidárisabb légkört teremtünk az országban. Ha kérdések  merülnének föl, hogy ezt pontosan hogyan és miként képzeljük el, azokra igyekszünk a választás első fordulójáig hátralévő bő 3 hétben választ adni.

Kérem, kövessék figyelemmel a Lehet Más a Politika országos és kerületi kampányát, jöjjenek el a rendezvényeinkre, ismerjenek meg engem és az országos listás jelöltjeinket, olvassák el hamarosan megjelenő programunkat és ha tehetik és kedvet éreznek hozzá, kapcsolódjanak be a kampányba! Legyen ez az Önök választása is, hogy a demokrácia ne a legkisebb rossz megszavazásáról szóljon!

Aktuális eseményeinkről érdeklődhetnek a www.lehetmas.hu honlapon. Várunk mindenkit a kampányeseményeinken,

... de legfőképpen április 11-én és 25-én!  :-)

Kaszics Bálint

LMP jelölt, Terézváros

(fotó: Olivio)

1 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás 2010 terézváros ajánlószelvény 6ker kaszics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr781849340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kombájn 2010.03.18. 17:20:48

Szívesen :-)
Az a 7,29% lesz több is most, szvsz 10%!
Egy új LMP-szavazó, aki hoz magával még 1 új embert Terézvárosban.
süti beállítások módosítása