HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

LMP kreatív - mindenkinek!

2010.03.06. 21:53 budapest 678

Tárgy: Egy kis LMP-s játék!


Kedves olvasó! Egyrészt sose felejtsük el a KC gyűjtést. Március 19. a leadási határidő, ezért a KC-kat érdemes lenne 12.-ig eljuttatni valamelyik leadópontunkhoz, illetve kitelepülésünkhöz. Ezeknek a pontoknak a listáját, még mindig itt találjátok: http://www.facebook.com/l/db379;lehetmas.hu/176/gyujtohelyek

A mostani levél lényege ellenben egy kis játék, amiben örülnénk ha részt vennétek, segítenétek. Létrehoztunk egy blogot a http://kreativlmp.blog.hu/  -t. Azt szeretnénk tőletek kérni, hogy legyetek kreatívok, alkossatok vegyetek részt ezzel is a kampányban. Egy 5 perc alatt készített photoshoppal egy képregénnyel, máris feldobhatjátok kicsit egymás napját, és az olvasó közönségét is. A legjobb alkotásokat pedig közzétesszük a Facebookon illetve ha lesz rá lehetőségünk, akkor díjazni is fogjuk őket a jövő héttől kezdve.

Mozduljunk, segítsünk, alkossunk, vegyünk részt!

Ha van kedved akkor pedig töltsd ki ezt a kis tesztet tud meg menyire vagy LMP-s!
http://apps.facebook.com/vajon-te-az-l-bgggij/?_fb_fromhash=cbdd962b971abeaefd0adf4c87bf4286

LMP kreatív kampánycsapat

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: kampány lmp ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr991814825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása