HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Török Gábor kérdez ...

2010.02.26. 12:09 fh

73. Segítenek-e az ismert nevek az LMP-nek?

"A Népszabadság értesülései szerint Bozóki András, Cserhalmi György, Elek István, Fleck Zoltán, Hankiss Elemér, Lovasi András, Novák Péter és Szabó Győző is szerepel majd az LMP országos listáján, méghozzá a szimbolikus-támogató részben, azaz nem befutó(nak gondolt) helyeken (a Népszavában amúgy február elején már beszélt ilyesmiről a párt listavezetője). A névsor érdekes: politikailag a Gyurcsány-kormány volt kulturális miniszterétől, a Fidesz-alapító Bozóki Andrástól az MDF egykori országgyűlési képviselőjéig, Orbán Viktor volt főtanácsadójáig, Elek Istvánig ér (ritka helyzet, hogy Gyurcsány és Orbán volt választottai egy pártlistán szerepeljenek) - bár az elemzést nehezíti, hogy sajnos egyik kedvenc színészem, Szabó Győző ideológiai pozíciójával, töredelmesen bevallom, nem vagyok teljesen tisztában.

A hír – ha igaz – az utóbbi időszak talán legátütőbb történése az LMP-vel kapcsolatban, ami önmagában is sokat elmond a párt eddigi kampányáról. Az MDF kabaréba illő, önsorsrontó politizálásának köszönhetően az új politikai erő hatalmas lehetőséget kapott: ha képes lenne mindenhol területi listát állítani, a három biztos bejutónak gondolt párt jelentette választékot elutasító szavazók könnyedén parlamentbe küldhetnék. Feltéve, ha tudnának róluk, ha látnák őket, ha egyáltalán felmerülhetne a nevük ..."

a bejegyzés folytatása Török Gábor blogján

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: választás kispál 2010 8ker 7ker lmp ajánlószelvény csiba moldovan 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr151791969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása