HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Kipp! Kopp! - LMP Terézváros

2010.02.05. 16:52 budapest 678

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Többen tudhatjátok már, de talán sokan nem, hogy az idei országgyűlési választásokon indul egy új párt, amely azt tűzte ki célul, hogy változtasson a magyarországi közállapotokon, hogy egy tisztességesebb, szolidárisabb és szebb országban éljünk! Ez a Lehet Más a Politika.

Úgy alakult, hogy a Lehet Más a Politika (LMP) színeiben én is elindulok egyéni képviselő-jelöltként a VI. kerületben (Budapest, 8. választókörzet). Ezúton szeretnélek megkérni, hogy - amennyiben nincs ellenedre, hogy indulhassunk az áprilisi választásokon - szólj nekem, ha terézvárosi vagy, esetleg ismersz Terézvárosban valakit, aki ajánlószelvényével támogatná az indulásomat! Írj nekem itt, vagy a  kaszics@gmail.com -ra, vagy hívj a 0670 585 3042 -es számon.

Az ajánlószelvényedet (kitöltve!) feladhatod postán a 1065. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 37. címre (LMP Iroda), vagy ugyanide személyesen is beviheted, ha arra jársz. Ha csak úgy jó, írd meg az elérhetőségeidet (cím, telefonszám), és értemegyünk.

És persze kérlek, gyűjts össze minél több ajánlószelvényt, barátoktól, ismerősöktől, szomszédtól, nem csak terézvárosiaktól! Nekünk, nekem - és összeségében mindannyiunknak sokat segítesz most ezzel! Nekünk nincs anyagi forrásunk arra, hogy a cédulagyűjtés során bérkopogtatókkal váltsuk ki a szimpatizánsaink segítségét, és politikai vetélytársainkkal ellentétben csak annyit szeretnénk összeszedni, amennyire mindenképpen szükésünk van. Ez választókörzetenként 750 db érvényes (!) ajánlószelvény.

Ha szeretnél segíteni cetlit gyűjteni, mindenképp írj vagy hívj a fenti telefonszámon!!!

Üdvözlettel: Kaszics Bálint

A kopogtatócetlit (ajánlószelvény) leadhatod személyesen az alábbi pontokon is:
1. YARD ruhabolt: 1085 Bp. József krt. 23 (Blaha Lujza térnél) - nyitva tartás: H-P 10-18, SZ 10-13
2. Hámori Könyvkötészet: 1074 Bp. Csengery u. 30. pince-műhely - nyitva tartás: H-P 6.30-12.00

További információkat kaphatsz a jelöltről (rólam), illetve a gyűjtőpontok elhelyezkedéséről – melyek köre folyamatosan bővül - a következő honlapokon:
lehetmas.hu/terezvaros
http://lmp678.blog.hu/
http://www.lehetmas.hu/

Kaszics Bálint, kaszics@gmail.com

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: terézváros ajánlószelvény 6ker kaszics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr731732076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása