HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Megint jönnek, kopogtatnak ... Jön Ön is? Jössz velünk?

2010.02.04. 23:44 budapest 678

Tisztelt barátaink és LMP-szimpatizánsok!


Múlt hétvégén hivatalosan is elindult a Lehet Más a Politika országgyűlési kampánya! Egy jó két hónapos kampány áll előttünk, amelynek végén el fog dőlni, hogy az LMP bekerül-e az Országgyűlésbe. Ez mindannyiunk számára nagyon nagy felelősség: Ezen múlik, hogy a következő években lesz-e parlamenti képviselete a "tiszta kezek" politikájának, a jövendő nemzedékek iránti felelősségvállalásnak és a társadalmi béke megteremtését célzó szándéknak.

Különösen fontos ez számunkra, akik Budapesten, a Nagykörút menti kerületekben élünk. Az elmúlt években itt nagyon sokat szenvedtünk a gátlástalan korrupciótól (Hunvald-ügy, Centrum Parkoló stb.), itt szívtuk az elviselhetetlenül rossz levegőt, és itt kell szembenéznünk az országunkat sújtó hatalmas szociális problémákkal.

A Lehet Más a Politika hatékony válaszokat kínál ezekre a kérdésekre: Meg kell teremtenünk egy méltányos szociális rendszert, amely a szegénység és nem a szegények ellen harcol. Gyökeresen át kell alakítanunk városunk és az ország közlekedési rendszerét. És nem utolsó sorban nemcsak az egyéni tisztesség szintjén, hanem a szabályrendszer átalakításával kell harcolnunk a mindent behálózó korrupció ellen.

A kérdés most már csak az, hogy megkapjuk-e a bizalmat, hogy már áprilistól képviselhessük ezeket az elveket az Országgyűlésben. Az ide vezető út első lépcsőfoka az ajánlószelvények összegyűjtése. Választókerületenként 750 darab kell ahhoz, hogy jelöltünk elindulhasson a választáson. Csak akkor, ha ez sikerül, állíthatunk országos listát. Azaz csak ebben az esetben fog az LMP egész Magyarországon a szavazólapokon szerepelni, és ebben az esetben már reális az 5%-os parlamenti küszöb megugrása.

Ehhez kérjük az Ön segítségét, a Te segítségedet. Hatalmas feladat előtt állunk, de együtt sikerülni fog! Amiben most nagyon nagy szükségünk van a segítségedre, az a házakban való kopogtatás. A sok előzetes felajánlás ellenére csak így tudjuk biztosítani a 750 ajánlószelvényt. Jövő héten postázzák az ajánlószelvényeket, innentől kezdve járjuk a lépcsőházakat. Persze nem egyedül: Minden segítő egy jelölttel vagy egy tapasztalt LMP-taggal közösen indul, és előzetesen szervezünk egy felkészítést is! Egyébként a kopogtatás sokkal kevésbé ciki mint azt mi is hittük eleinte. Az emberek kíváncsiak, érdeklődnek az LMP iránt, és a beszélgetések közben az ember gyakorolja az érvelést, lát egy csomó érdekes dolgot... Szóval mindenképpen egy érdekes tapasztalat! Ha el tud, ha el tudsz jönni, kérnénk egy rövid e-mailt a kispal.gergely@lehetmas.hu címre, hogy milyen időpontokban ér/érsz rá.

Amennyiben valami miatt nem tudna/tudnál jönni, akkor nagyon örülnénk, ha az ismerősök, barátok köréből minél több ajánlószelvényt tudna/tudnál gyűjteni. Egész Magyarországon vannak jelöltjeink, csak ki kell választani a bejelentett lakcím szerintit a www.lehetmas.hu/jeloltek oldalról.

És ami még nagyon nagy segítség: Ha megérkeztek Önhöz, hozzád az ajánlószelvények, nagyon örülnénk egy rövid mailnek (kispal.gergely@lehetmas.hu) vagy sms-nek (06 70 / 5853042). Így hatékonyabban tudjuk irányítani az aktivistákat.

De a legeslegfontosabb, hogy jöjjön, hogy gyere velünk kopogtatni! Szeretettel várunk.

Kaszics Bálint
Képviselőjelölt 8. OEVK (Bp. VI. ker.)

Csiba Kata
Képviselőjelölt 9. OEVK (Bp. VII. ker.)

Moldován László
Képviselőjelölt 10. OEVK (Bp. VII.-VIII. ker.)

Kispál Gergely
Képviselőjelölt 11. OEVK (Bp. VIII. ker.)

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: kispál 2010 8ker 7ker ajánlószelvény csiba moldovan 6ker kaszics

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr951730758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása