HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

LMP 5. kongresszus: 5% elérésével megkerülhetetlen politikai tényezővé válhat az LMP

2010.01.31. 21:15 LMP 678

Jelöltállítás és kampányüzenetek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jelöltek listájának véglegesítésével, a program és kampányüzenetek bemutatásával végetért az LMP hétvégi, kétnapos 5. kongresszusa. A Take 5 nevű klub, mint helyszín választása nem véletlen:  5% elérésével ugyanis megkerülhetetlen politikai tényezővé válhat az LMP. A kongresszuson kétkörös szavazással véglegesítettük az országos listán szerepelő 30, majd az első 15 jelölt nevét.

A vasárnap délutáni sajtónyilvános részben Jávor Benedek, LMP szóvivő, az országos listán második helyen szereplő jelölt bemutatta az LMP legfontosabb politikai céljait és kampányüzeneteit. A három fő csomópont összefoglalóan: Zöld fordulatot! Esélyt mindenkinek!, Tiszta közéletet! Ezt követően Karácsony Gergely, LMP kampányfőnök beszélt - igazi kampányfőnökhöz illően röviden - az LMP kampánystratégiájáról. A szükséges mennyiségű kopogtatócédula begyűjtése az első számú prioritás ahhoz, hogy az esélyesnek tartott min. 5%-ot elérhesse az országgyűlési választásokon az LMP. A listavezető Schiffer András beszédében kemény hangon szólt arról, hogy az LMP célja a választásokon indulással az "országon ülő demokratikus kartell megbontása". Van erőszakmentes politikai alternatíva: ezt nem elhasznált politikai "arcokkal", hanem a helyi közügyekben tájékozott, hiteles jelöltek indításával és parlamentbe jutattatásával tudja felmutatni az LMP. A délutánt záró sajtóértekezleten a jelöltek számát illetően elhangzott: bizakodóak vagyunk, hamarosan remélhetőleg mind a 176 választókörzetben sikerül önállóan jelöltet állítani.

(fotó: LMP)

LMP központi honlap: Hiteles jelöltekkel, nyílt kampányszámlával indulunk 

Metropol hír:  Itt az LMP országos listája

Index: Nyolc százalékkal elégedettek lennének

Népszabadság hír: Indul az LMP kampánya: kérnek egy ötöst!

Hírszerző: Ez a párt nem a vezérek és birkák pártja

ATV: "Ha lesz lista, bejutunk a Parlamentbe!"

MTI: Az országos lista első 15 jelöltjéről döntött az LMP 

Origó: Schiffer András vezeti az LMP választási listáját

Origó képgaléria a kongresszusról

MR1: Az országos lista első 15 jelöltjéről döntött az LMP

Video összefoglaló a Duna tv-n:

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: kampány választás 2010 8ker 7ker 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr101718039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása