HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros jelöltjei - Jakabfy Tamás, 5-ös körzet, József utca környéke

2014.08.29. 00:34 jt

IMG_1039.jpgA József utca környékének képviselőjeként több változtatást is szeretnék a közterületeken. A József utcai fasort meghosszabbítanám, amíg van hely, legalább a Német utcáig. Sokkal kellemesebb a forró nyárban a fasoros részen sétálni, mint a betondzsungelben. Hasonló indokból egy új fasort kellene telepíteni a Déri Miksa utcába. Élhetőbbé tenné a környezetet, ha kiszélesítenék a járdát a Déri Miksa utcán a Vásárcsarnokkal szemben, és a József utcán a körúttól a Rigó utcáig. Ezeken a villamosmegállóhoz vezető forgalmas szakaszokon nem fér el egymás mellett két szembejövő babakocsi. Már 2010-ben is felhívtuk ezekre az állapotokra a döntéshozók figyelmét, de alig van változás.

Azt gondolom, hogy helyben és országosan is az LMP a legjobb választás, a legmodernebb, elveihez ragaszkodó, a jövő nemzedék érdekeit figyelembe vevő párt.
A kommunista diktatúra után 25 évvel hogy lehet az, hogy nincs arra politikai akarat, hogy a diktatúra kémeit leleplezzük. Valószínűleg a mai napig fontos szerepet játszanak életünkben, fontos pozíciókban töltöttek negyedszázadot.
Fontos továbbá, hogy a közmunka ne csak a statisztikák manipulálásának eszköze legyen, százezrek sorsával való sakkozás.

Felfoghatatlan, hogy miért kíván miniszterelnökünk keletre vezetni minket példaként állítva teljes- és féldiktatúrákat. És hogy miért nem szól neki senki, hogy főnök, elment tőlünk félmillió ember, vajon ők miért a „hanyatló nyugatra” távoztak, miért nem keletre?

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr146632475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása