HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Kocsis Máté, a szabadság bajnoka

2014.02.10. 00:24 jt

Na nem azé a szabadságé.

Kocsis Máté nem mindennapi ember: egyszerre polgármester, országgyűlési képviselő, egy állandó bizottság elnöke, egy másiknak és egy ideiglenesnek tagja, sőt 2012. decembere óta a Fidesz kommunikációs igazgatója is, egyszerre mindenhol ott tud lenni. Hogy csinálja ezt?

A képviselő-testület szerdán tárgyalta Kocsis Máté 2013-as szabadságainak kiadását. Az előterjesztésben az szerepelt, hogy a fent felsorolt munkáinál fogva 17 nap szabadságot vett ki mint polgármester 2013-ban. Viszont utánanézve: tavaly összesen 88 parlamenti ülésnap volt (plusz a bizottságiak). Tehát csak ezeket figyelembe véve, parlamenti naponként 1,5 óra szabadságot vett ki. Azaz egy ülésnap előtt/után még 6,5 órát töltött a polgármesteri hivatalban, és az e fölötti szabadidejében volt csak a kormánypárti papagájkommandó vezetője.

Külön pikáns, hogy a jegyző asszony azt a tájékoztatást adta, hogy parlamenti ülésnaponként fél nap szabadságot javasoltak kivenni. De akkor ugye 44-et kellett volna. Szóval sehogy sem stimmel a matek. A fideszes gombnyomogatók ennek ellenére a beszámolót elfogadták.

A kérdés, a nyögvenyelős válasz, és a gombnyomogató párttársak működése megszemlélhető videón is:

(kép innen)

3 komment · 1 trackback
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2014 kocsis 8ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr365801001

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.11. 12:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

08.szabogabor 2014.02.10. 00:40:01

És akinek Te tanácsadóként veszel részt havi 250 ezer nettóért a közpénzből fizetett folyamatos kampányában.

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2014.02.10. 00:46:14

Aha. Máshol meg azt trollkodtad, hogy nem is vagyok ellenzéki. És jéééé, pont így viselkednek a kormánypártiak, mint én itt. Leülhet, egyes.
Nem éreznéd célszerűbbnek inkább csendben visszatérni a korábbi pártjaid (SZDSZ, Fidesz, MSZP) egyikéhez vagy megtérni végre a legújabbhoz, a DK-hoz? Vagy már ennyire ereidben a trollvér?

08.szabogabor 2014.02.10. 00:56:34

@jt: Ettől lennél ellenzéki? Hogy egy mínuszos témában fölteszel egy kérdést, majd hagyod kisiklani a jegyzőt, mindenféle további matekozás nélkül? Tipikus Őfelsége Ellenzéke magatartás, csináljunk úgy, mintha csinálnánk valamit. Lényegtelen téma, béna megvalósítással. Majd ha közbeszerzésekben ütsz be, majd ha a cenzúrával foglalkozol, amit épp az általad "tanácsadott" helyen végeznek ipari méretekben, akkor esetleg fölmerül a gyanú, hogy valaha ellenzéki voltál. Addig meg szimpla fizetett zsoldos.
süti beállítások módosítása