HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Fizette az EU, megnyitja a Fidesz

2013.02.13. 00:02 jt

Ma kaptam egy meghívót. Pénteken hivatalosan átadják a(z amúgy majd fél éve működő) H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központot. A központot az Európa belvárosa Projekt keretében EU támogatásból építette Józsefváros. Megnyitja Kocsis Máté, polgármester, a rendezvényen részt vesz Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.

Miért problémázok most, mikor a minap egy miniszter vett részt a Magdolna Negyed Program III (szintén EU-s projektet) projektindító ünnepségén? Azért, mert a miniszter az országé (az országot szolgálja, ugye), a polgármester a kerületé, a frakcióvezető viszont egy párté. Magyarul: fizette az EU, megnyitja a Fidesz. Már arra sem adnak, hogy kormánytag vágja át a szalagot, pártfunkcionáriust küldenek.

ui: ha már itt dühöngök magamban, hadd csináljak egy kis reklámot a Központ honlapjának. Az ugyanis a kerületé lesz mindig, akkor is, ha már nem is lesz Fidesz.

ui2: természetesen nem megyek el.

4 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr495077678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajdapeterutca 2013.02.13. 00:21:23

Hát szerintem erre a projektre nem lehet büszke senki...

Nyár eleje óta húzódik egy történet, néhányan egymástól függetlenül, illetve az interneten egymásnak adva a szót próbáljuk kitalálni, mit akarnak kezdeni azzal a központtal.

Közben felsejlettek az Európa Belvárosa projekt be nem tartott vállalásai. Azért csak sejlettek, mert a vállalt interaktív internetes nyilvánosság helyett az egész önkormányzat a legteljesebb hallgatást választotta.

A negatív hős a Józsefvárosi Közösségi Házak ügyvezetése, zavaros üzleti tervvel és katasztrofális kommunikációval. Ráadásul a Magdolna Negyed Program 2 közösségi sportudvarainak az üzemeltetési sztoriját kaptuk tőle, azért is ő felel ugyanis, és arról is egyre több furcsaság derül ki. Még azt sem tudni, hogy a bevállalt és tudtommal lejelentett vécé megépült az az egyikhez. A Kesztyűgyár TT jegyzőkönyve szerint az üzemeltető sem tudja, pedig ő tartja fenn.

Sajnos az önkormányzat a pályázatok írásában és a pénz lehívásában látszik profinak. Megvalósításhoz és fenntartáshoz nem értenek, felelősséget pedig nem vállalnak. Nagyzolás, probléma esetén hallgatás, vagy agresszív sértődés és a konkrétumok kerülése.

Nem jó előzmények az újabb EU-s nagyprojekthez.

vajdapeterutca 2013.02.13. 00:28:09

A H13 koncepció és menedzsment talányairól:

8ker.blog.hu/2012/07/05/h13_mit_rejt_a_kod

Az egyetlen interaktív oldal:

www.facebook.com/pages/H13/283035501769622?ref=ts

Az ügyvezető szerint ez is csak az eredmények kommunikálására való egy irányban: "PR és közösség építés célokat szolgál". Problémákat nyilvánosan megbeszélni nincs hol, szerinte.

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2013.02.13. 00:56:11

Ugye nem szeretnéd, ha most megnyilvánulnék az ügyvezetőről? Az még minimum 3 másik cikk...
süti beállítások módosítása