HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Lemondott Szabó Gábor

2012.04.06. 10:49 jt

Szabó Gábor, a Városüzemeltetési Szolgálat igazgatója tegnap lemondott. Indoka az, hogy a Jófiúk csoporttal kapcsolatban nem kapott meg minden támogatást a polgármestertől és a rendőrségtől. A képviselő-testület zárt ülésen tárgyalt a témáról, erről csak annyit "szivárogtatnék ki", hogy a polgármesternek más volt a véleménye, és "apróbb szabálytalanságok" is történtek a Jófiúk működése körül.

A napirend tárgyalása személyes adatok miatt volt zárt, a polgármester kezdeményezni fogja, hogy a jegyzőkönyv már nyilvános legyen.

2 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: 2012 józsefváros 8ker jófiúk

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr44367368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bamblur 2012.04.22. 09:09:50

Az MSZP8-on találtam a rendőralázó Kocsis-Szabó páros kerületi módszereiről:

"A Szűcs, a Losi és a Pintér csak ráerőszakolták magukat a kerületi jobbikosokra. Nem véletlen, hogy soha nem kampányoltak a hatodik éve a kerületi zavarosban pöffeszkedő Kocsis banda ellen. Nem is fognak. Most is nyalnak.

A Józsefvárosban a FIDESZ, az MSZP és a Jobbik is szembe megy a saját országos pártvezetésével. Mindenki megtalálta a számítását eddig. A renyhe, személyes, anyagi számításnak és a hivatalos pártpolitikával való szembe menetelnek is vége mindhárom esetben. Fentről jön a koppintás és az útilapu. Mi lesz itt, ha egyidőben megindulnak a gyanúsítások is?"

Mint kiderül, most a Szabó Gábor, mint funkció nélküli járókelő, azért menesztené a jobbikkal együtt a belügyminiszter kerületi kapitányát, mert az LMP közeli demonstrációkat nem az ő utasításainak megfelelően verte le. Ez már a végjáték a Kocsis körül.
süti beállítások módosítása