HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Terézváros jelöltjei - Szilágyiné A. M. Luz Ilia, 6-os választókerület

2014.09.22. 20:36 Lastres

6_Szilágyiné_A_M_Luz_Ilia.jpg

Szilágyiné A. M. Luz Ilia vagyok. Mérnök végzettségem mellett közösségfejlesztőként dolgozom Magyarországon immár 17 éve. Budapesten élek már 3 éve, úgy tekintek a fővárosra, mint egy egységes közösségre, ahol a problémák legtöbbször nem egyvalaki problémái, hanem mindenkié és minden kerületet érintenek. Csupán a megoldások lehetnek különbözőek. Így csakis kizárólag a megoldásokra fektetem energiámat.

Hangoskodás, kellemetlen "illatú" város, szemét mindenhol, sorolni lehet, én viszont azt mondom: az emberek, a lakók szemléletváltására van szükség ahhoz, hogy változást érjük el egész Budapesten. A VI. kerületen szépen, lassan látszik a fejlődés, amihez én is hozzá tudok járulni ötleteimmel, állampolgár részvétemmel a döntéshozatalban.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr666722169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása