HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Józsefváros - Nézőpont - 17 - Baloldali összefogás

2014.03.20. 23:12 jt

2014. január 17.

A múlt héten a múltban leszerepelt politikusok azért fogtak össze, hogy politikai pártjaikat és magukat átmentsék 2018-ra. Az LMP nem kíván csatlakozni azokhoz, akiknek Magyarország a katasztrofális kétharmadot köszönheti.

A baloldali összefogásnak az is célja, hogy kiszorítsák az ellenzéki oldalról azokat a hiteles civil szervezeteket és pártokat, amelyek nem szerepelnek egyetlen oligarcha fizetési listáján sem.

Bajnai és Gyurcsány az utóbbi években nagy vargabetűket tett meg, hogy végül eljusson az MSZP-től az MSZP-ig. Az LMP már 2012-ben elmondta, hogy aki Bajnait választja, az megkapja Gyurcsány Ferencet és Kuncze Gábort is. Ehhez képest az egyetlen újdonság, hogy Fodor Gábor mérhetetlen támogatottságú pártját is beemelték a szövetségbe.

A 2014-es választás tétje, hogy maradjon a parlementben egy olyan erő, amely nem kér sem a nemzeti propaganda álcája alatt az ország kiárusítását végző Fideszből, sem azokból, akik a kétharmadot előidézték. Sajnálatos, hogy a magát nemzetinek és szabadságharcosnak tartó kormány éppen aznap Oroszországban adta el a hazát aláírva a paksi bővítés háromezermilliár hitel felvételével járó szerződését, amely évtizedekre gúzsba köti mind a költségvetést, mind az energiapolitikát.

Az LMP együttműködést kínál azoknak, akik a szocialisták által vezetett összefogás és a mindenre rátelepedő Fidesz helyett a hiteles, valódi változtatás lehetőségét keresik.

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: nézőpont józsefváros

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr15871793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása