HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Ki korán kel, aranyat lel

2013.07.09. 21:19 jt

A képviselők az imént a következő levelet kapták:

Tisztelt Képviselő Asszony / Úr!

 

Csatoltan megküldöm a  Képviselő-testület 2013. július 17-ei ülésének meghívóját. Tájékoztatom, hogy az előterjesztések a Megaportálon megtalálhatóak.

 

Felhívom figyelmét, hogy a Testület ülése a megszokott időponttól eltérően reggel 7,00 órakor kezdődik.

Vajon miért csak ekkor ér rá Kocsis Máté? Örökös LáMPás előfizetést sorsolunk ki azon olvasóink között, akik kommentben vagy a jozsefvaros (kukac) lehetmas (pont) hu címre emailben megfelelően valódinak látszó vagy megfelelően nevetséges (tehát reális) indokot küldenek arra, hogy miért kell 7-kor, hivatali időn kívül kezdeni a legnagyobb nyilvánosság mellett tartandó képviselői tanácskozást.

FRISSÍTÉS: 9 oldalas a meghívó, 47 napirendi pont van plusz 4 tájékoztató. Úgyhogy az első tippem az, hogy azt gondolják, hogy reggel 7 órás kezdéssel lesz vége éjfélre :)

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: politika 8ker testületi 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr245398143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása