HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Helyreigazítást kértünk.

2012.10.06. 23:57 bmmv

A józsefvárosi műelemzést követően szeretnénk rátérni a helyreigazítás témájára, ugyanis nemrégiben - a véleménye miatt a Fidesz által kirúgott kiváló szakértőnk - , (aki azóta két másik állást is talált) helyreigazítást kért a Józsefvárosi Újságban az alábbi cikkel kapcsolatban: Szerződést bontanak.

Azonban Józsefvárosi Újság nem jelentette meg azt. Hogy miért? Lássuk csak:

A cikket a Józsefvárosi Önkormányzat honlapján olvashatta először a nagybecsű józsefvárosi közönség az alábbi linken:

http://www.jozsefvaros.hu/hir/912/szerzodest_bontanak/

Ezt követően a Józsefvárosi Újság is átvette, mely online és nyomtatott változatának 9. oldalán volt olvasható: http://www.jozsefvaros.hu/pdfolvaso.php?flink=http://www.jozsefvaros.hu/feltolt/jozsefvaros_ujsag_2012-12.pdf 

Most a cikk néhány kezdősorát idéznénk, melyet szakértőnk kifogásolt, annak csúsztása miatt: "Döntött Flaskár Melinda, LMP-s szakértő szerződősének felbontásáról a Humánszolgáltatási Bizottság. A vita során a Fidesz képviselői elmondták, felháborítónak tartják, hogy egy párt propaganda kiadványában csúsztatásokat közöl arról az önkormányzatról, amellyel szerződésben áll."

Nyerges Zoltán főszerkesztő válasza a szakértő helyreigazítási kérelmére:

A cikk valótlanul állítja, hogy az LMP szerződésben áll az önkormányzattal.” - ezt a kijelentését is visszautasítom, hiszen ez nem szerepel a cikkben. Ott annyit állítunk, hogy szerződés van egy LMP-s szakértővel. A Józsefvárosi újság csúsztatásokkal él, miközben minket ugyanezzel vádol. Amíg nem jelentetit meg az ellenzék véleményét és helyreigazításait, az LMP továbbra is saját blogjaiban és kiadványiban fog helyet biztosítani azoknak.

LMP Józsefváros

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr804823997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása