HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Nyári Egyetem

2011.07.19. 15:47 tkozak

Megváltoztatnád a világot, de nem tudod, melyik végén kezdd? Vannak ötleteid, de nincsenek társaid a megvalósításhoz? Te is tennél azért, hogy hazádban a munkahely több, városodban a levegő jobb, a szomszéd kevésbé frusztrált és a világ kicsit igazságosabb legyen?

Benned is munkál az arab forradalmárok, a spanyol és a görög térfoglalók dühe és elszántsága? Aggódsz a bankokat és államokat fenyegető csődök miatt, de még nem érted, ez hogyan érint téged? Érdekel, hogy Fukusima után miért pont a németek, svájciak és olaszok mondtak nemet az atomenergiára?

Vagy csak egyszerűen szeretnél öt napot a világ bajaitól távol, ám azokat el nem feledve, sok más világmegváltó arc és legenda felemelő társaságában eltölteni? Nem csak ugatni az ökopolitikát, de meg is élni azt?

http://okopolmuhely.hu/nyari-egyetem-2011-4/

Gyere el Horányba augusztus 10-től 14-ig a 4. ÖKOPOLITIKAI NYÁRI EGYETEM-re és tanulj, taníts, beszélgess, vitatkozz, hass, alkoss, gyarapíts, egyél, igyál, pihenj és lazulj velünk!

Az Alapítvány célja az ökopolitikai gondolat jelenlétének erősítése a nyilvánosságban, ökopolitikai alternatívák megfogalmazása különböző közpolitikai területeken, az ökopolitikai gondolat politikai képviseletének elősegítése a helyi, az országos és az uniós döntéshozatalban.

okopolmuhely.hu/

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: civil program vidék világörökség átláthatóság ökopolitika aktivisták levegőszennyezettség

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr93080464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása