HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Választási siker zuglóban!

2011.05.30. 12:59 jt

A hétvégén az LMP történelmének legjobb választási eredményét érte el szomszédunkban, Zuglóban. Az időközi választást a kormánypártok jelöltje nyerte 45%-os eredménnyel. Második Várnai László lett az LMP-ből 24,4%-kal, megelőzve az MSZP jelöltjét, aki 21,7%-ot ért el. A Jobbik 5%-kal "büszkélkedhet", a Munkáspárt 1,9, a ZÉK jelöltje 1,5%-ot kapott, míg az SZDSZ-Szema jelölt 0,7%-kal, azaz 11 szavazattal végzett az utolsó helyen.

Gratulálunk Várnai Lászlónak!

3 komment
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: időközi lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr972943104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ember67 2011.05.31. 13:35:21

Én nem tudom ki csinálja a honlapot, de kritikán aluli, főleg annak tükrében, hogy a párt fiatalosnak, korszerűnek tartja magát.
Senki nem nézi ezt meg? A blog jelen korunk brainstorming-ja. Jó működésének feltétele a gyors átláthatóság, szerkeszthetőség, előző gondolatok, hozzáfűzések nyomonkövethetősége.
Igen nehéz az online két-többirányú kommunikáció impulzivitásának fenntartása írásban. Na ezt teszi lehetetlenné ez a rosszul szerkesztett és fenntartott blog. Ha nem kell a vélemény, a gondolat, akkor nem kell erőltetni "csak mert mindenkinek van" alapon.

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2011.06.01. 22:16:39

@ember67: Köszönjük a kritikát, a magam részéről vettem. Azt a részét nem értem, hogy miért "nem kell a vélemény"? Egyszer valóban előfordult, hogy _véletlenül_ töröltem egy kommentet (emailben kap értesítést a szerző, és abban van egy törlő link is), de azt azonnal javítottam. Amúgy jöjjenek a vélemények!
A blog átláthatóságán, stb rövid távon sajnos nincs módunk változtatni, mivel ez a blog (mint a legtöbb másik) 100%-ban szabadidőben pénz ráfordítása nélkül "társadalmi munkában" készül, designer, stb megbízására nincs lehetőségünk. Kis párt, kis pénz, kis pénz, kis foci. Apropo, erről írok is egy posztot :)

ember67 2011.06.02. 09:17:38

A "nem kell a vélemény?" kérdés a blog kezelhetőségére utalt.
A kis pénz-kis foci felvetésre pedig a válasz a hatékonyság:
a gondolatkeltés, ötletelés illetve vélemények, esetleg frappáns mondatok összegyűjtésének jelenleg nincs olcsóbb, egyszerűbb módja. Márpedig az LMP-nek rettenetesen szüksége van (ha nem a legfontosabb dolga) arra, hogy a jelenleg mindkét nagypárt által fenntartott és kívánatos "szürke kommunikációs masszából" kitűnjön. Mint látható, a két új kis pártra (bocs a kis jelzőért) legnagyobb veszélyt az elszürkülés jelenti. A politika iránti apátia növekedését minden statisztika bizonyítja. Az apátia általános hatása a két nagy pártot nem viseli meg, míg viszont a kis pártok támogatottságát már olyan szintre csökkenti, mely alapján ügyes retorikával akár meg is kérdőjelezhető a parlamentben való létük. Pl. az LMP kritikus 4 %-a hasonlít az szdsz adataihoz, amely alapján a média már a választások előtt jóval, szinte mint egy parlamenten kívüli "fusi" pártot aposztrofálta, amely a politikában nem komoly tényező. Ezt sejtette meg a jobbik, mely megérezve, hogy a parlamenti közömbösség "kilúgozza" a párt (számomra ellenszenves, viszont a szimpatizánsaikat mozgósító)arculatát, ami ellen tenni kell.
Legyünk őszinték: Schiffer úrról azt állítani, hogy frappáns, jó dumájú, karizmatikus, esetleg magával ragadó "szállóige gyáros", akinek mondatait felemlegetik, hát elég nagy túlzás. Tehát nem szégyen, hanem rendkívüli lehetőség használni az LMP-t támogató szellemi háttér esetleges kommunikációt segítő "agymenését". Na ennek legolcsóbb csatornája a blog. Ezt nem 110%-on használni pazarlás. Itt térek vissza a kezdethez: "Már ha érdekesek a vélemények, ötletek"!
süti beállítások módosítása