HTML

Lájkolj minket!

Képgaléria

Budapest szmogtérképe

Budapest szmogtérképe

Friss topikok

Zöld programhoz zöld jelöltet!

2010.07.08. 10:58 jt

 

Horváth Csaba szerdai interjújában határozottan elutasította, hogy visszalépjen az LMP javára az őszi főpolgármester választáson. Nincs is mitől visszalépnie, hiszen csak a július 10-i kongresszus választja meg a szocialisták jelöltjét. Éppen ezért megkérjük Horváth Csabát, hogy ne az LMP-t használja a párttársainak való üzengetésre.

Horváth azt is nyilatkozta, hogy „normális politikai viszonyok között” lenne realitása az összefogásnak. Mi is így gondoljuk. Nem normálisak azonban a politikai viszonyok akkor, ha a fővárost eddig irányító pártok számos vezetője börtönben ül, vagy nyomozás folyik ellene.

Ugyanakkor örülünk annak, hogy hirtelen az MSZP is felismerte: Budapestnek egy zöld programra van szüksége. Ennek megvalósítását azonban nem a Hagyó-árvákra, hanem egy hiteles és tisztakezű zöld párt jelöltjére kell bízni. Ha ezt Horváth Csaba nem látja be, ő maga lesz Tarlós István kampányának leghatásosabb támogatója.

Budapest, 2010. július 8.

LMP Országos Választmány

Szólj hozzá!
Ha tetszett a cikk, egyetértesz velünk, vagy kíváncsi vagy a véleményünkre, nyomj egy lájkot!

Címkék: politika választás mszp fidesz főpolgármester 8ker 7ker lmp 6ker

A bejegyzés trackback címe:

https://lmp678.blog.hu/api/trackback/id/tr32138068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása